1/3 anonim válasza:
Ha almodsz, akkor miutan felkeltel rogton ird fel valahova minel reszletesebben. En amikor ezt csinaltam, kb mindennap almodtam. De hamar rauntam es most mar csak neha almodok egy heten :(
2/3 anonim válasza:
Olvasd el ezt a könyvet, nagyon egyszerű gyakorlattal írja le hogy miképpen tudod fejleszteni magadban az álmodás és a tudatos álmodás képességét:
3/3 anonim válasza:
ahogy 1 írja- de az ágy mellé tedd a papírt, ceruzát és lehetőleg még mielőtt kinyitod a szemed, gondold át az álmod. Mert az ébrenléti látás során elillannak az álomképek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!