Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt ki fejti meg? Ahány...

Ezt ki fejti meg? Ahány álmoskönyv, annyiféle jelentés.

Figyelt kérdés

Nem részletezem az álmom, csak az állatokat sorolom fel:

panelházban macskák (jellemzően fekete, fekete-fehér, és kicsi is,nagy is volt), aztán jött a sikló ki a kád lefolyóból (rettegek az ilyenektől), de a nagy, zöld béka elkapta és lenyelte.

Mellesleg,a szeletelt kenyér a sarki boltban 89 forint volt:) Az újságosnál meg nem kaptam a helyi lapból. Mármint, ez is álmomban. Ilyen kuszaságot!:( és a többit nem is írom.

2010. szept. 2. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Azt álomfejtés ostobaság! Mindenki azt magyaráz bele,amit akar!

Sok minden jár a fejedben napközben,esetleg szresszes vagy valamiért, álmodban az agyad "rendezi" az információkat! Ez az álmok lényege,nem amit belemagyaráznak!

2010. szept. 2. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előzőnek sajnos igaza van. És sajnos mind a ketten piros kezet fogunk kapni az ellentábortól.
2010. szept. 2. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Szervusz!

Ha már olvastad a könyvekben a jelentésüket, akkor TE rakd össze, ami a legjobban illik a való életedhez. Szerintem pozotív álom amúgy.

ha tudsz angolul, akkor nézd meg itt is:

[link]

Szerintem tök jó oldal

Azt meg nem nagyon értem, hogy aki ezt baromságnak tartja, mi a fenének válaszol. Nem azt kérte, hogy térítsétek meg.

2010. szept. 2. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak álmok amiket nincs értelme megfejteni,mert nincs jelentőségük.Lehet hogy sokat ettél elalvás előtt,vagy valami miatt nyugtalanul,felszínesen aludtál.Ez az összeálmodtam minden hülyeséget tipikus esete.
2010. szept. 2. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Azok az erőteljes hatások és élmények, amelyek az ébrenlét óráiban érnek bennünket, természetesen befolyásolják az álmainkatAzok a mindennapos dolgok is felszínre jöhetnek az álmainkban, amelyek elalváskor vannak az elménkben.Néha, amikor megpróbálunk megoldani egy problémát, akkor jut eszünkbe a megoldás, amikor alszunk. Ez talán azt tükrözi, hogy nem csak álomból áll az alvás. Egy része gondolkodás.Mivel úgy tűnik, hogy az álmok főként az agyban keletkeznek, nem ésszerű azt gondolni, hogy különleges üzenetük van számunkra. Úgy kell tekintenünk ezeket, mint az agy egyik normális funkcióját, amely segít egészségesen tartani azt.
2010. szept. 13. 19:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kígyó mai napig visszatérő álmom...bár tény, h rettegek tőle.
2010. szept. 13. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

A kígyó fallosz szimbólum.Emlékezz a bűnbeesésre.A kígyó beszélte rá az asszonyt a bűnre.Valaki még volt ott az édenkertben Ádámon kívül.Valaki,akinek jó nagy micsodája volt.

Beszélj a kígyóval álmodban,és tudd meg tőle mire akar rávenni.

2010. szept. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!