Ezt ki fejti meg? Ahány álmoskönyv, annyiféle jelentés.
Nem részletezem az álmom, csak az állatokat sorolom fel:
panelházban macskák (jellemzően fekete, fekete-fehér, és kicsi is,nagy is volt), aztán jött a sikló ki a kád lefolyóból (rettegek az ilyenektől), de a nagy, zöld béka elkapta és lenyelte.
Mellesleg,a szeletelt kenyér a sarki boltban 89 forint volt:) Az újságosnál meg nem kaptam a helyi lapból. Mármint, ez is álmomban. Ilyen kuszaságot!:( és a többit nem is írom.
Azt álomfejtés ostobaság! Mindenki azt magyaráz bele,amit akar!
Sok minden jár a fejedben napközben,esetleg szresszes vagy valamiért, álmodban az agyad "rendezi" az információkat! Ez az álmok lényege,nem amit belemagyaráznak!
Szervusz!
Ha már olvastad a könyvekben a jelentésüket, akkor TE rakd össze, ami a legjobban illik a való életedhez. Szerintem pozotív álom amúgy.
ha tudsz angolul, akkor nézd meg itt is:
Szerintem tök jó oldal
Azt meg nem nagyon értem, hogy aki ezt baromságnak tartja, mi a fenének válaszol. Nem azt kérte, hogy térítsétek meg.
A kígyó fallosz szimbólum.Emlékezz a bűnbeesésre.A kígyó beszélte rá az asszonyt a bűnre.Valaki még volt ott az édenkertben Ádámon kívül.Valaki,akinek jó nagy micsodája volt.
Beszélj a kígyóval álmodban,és tudd meg tőle mire akar rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!