Álmomban az exem meg akart ölni, kész horror volt, félve ébredtem fel. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Menekültem előle, meg akart folytatni és az arcomba nevetett.2021. okt. 5. 17:30
1/10 anonim válasza:
Általában az ilyeneknek nincs jelentősége, no para
2/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy este ne telefonozz, legyél nyugodt.
3/10 anonim válasza:
Egészen pontosan azt jelenti, hogy az exed meg akart ölni, kész horror volt, menekültél előle, meg akart foJtani, az arcodba nevetett és félve ébredtél fel. Ezt jelenti. Se többet, se kevesebbet. Rosszat álmodtál, van ez így. Persze minden álomba bele lehet magyarázni valamit, pl ebbe is azt, hogy menekülsz a fojtogató múltad elől. Döntsd el, melyik a reálisabb.
7/10 anonim válasza:
"Odafentről" próbáltunk jelezni, készülj fel. Itt sajnos csak ennyit mondhatok...
9/10 anonim válasza:
Képzeld engem is ! Ez pánikbetegség amúgy! Nekem is van! Tudod miért ? Nem tudom! Talán mert én is félek az emberektől ennyi!
10/10 anonim válasza:
Naponta annyi mindent hall az ember a tv-ben ez történt az történt. Az a legjobb, ha inspirálsz! Ha még volt rossz emléked az életben, az meg visszahat legmélyén lelkileg ! Próbáld meg kicserélni valami újjal, ami jó emlék. Például, ha úgy fogod fel. Fuhh hát ez nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!