Vannak fura szexuális álmaid, miről szólnak, kikkel?
Az álmaim egy kis részében valamit keresek. Hol parkoltam az autómmal, utazni akarok, keresem a vonatot, de mire megtalálom elment, keresem a feleségemet egy nagyvárosban, de pont akkor van valami gond a telefonnal. Ez talán 10 százalék. Ezek rossz álmok.
Az álmaim többsége a szexxel kapcsolatos. Többnyire a korábban átélt eseményeket álmodom újra kisebb változásokkal, más személyekkel. Sokszor a feleségemet álmodom olyan helyzetekbe, amiben mással voltam. 2 évtized óta is imádom a feleségemet, talán azért "ugrik be" álmomban a régi csajaim helyébe. Reggelenként általában emlékszem az álmaimra, de sokszor az álló f.rkam emlékeztet rá, hogy valami történt álmomban, csak elfelejtettem.
Anál szex, filigrán, idősebb nővel. Néha házas is az illető, és ez az álomban ki is derül...
30 F
Amúgy van még sok féle, de ez visszatérő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!