Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha azt álmodtam,...

Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy egyik napról a másikra a bal lábamon hat lábujjam lett?

Figyelt kérdés

Anyukám csodálkozott és bekötözte nekem 🥰

(állítólag születésemkor, megszámolta és minden rendben volt. Ekkor kiderült, hogy a jobb kezemen pedig csak 5 van, ami kevesebbnek tűnt)

Aztán lett volna egy szereplésem a Rómeó és Júliában, de rájöttem hogy nem tudok énekelni és csak égés lesz a rendezvény. Mintha valaki fenyegetett is volna vele.

Utána egyre több fekete ember gyűlt az utcán és valami fura dolgot fogyasztottak és árultak, amiről kiderült hogy valami búza alapú vattacukorhoz hasonló virág.

Itt már elég zavaros volt minden. Mert a lakás környékén történt, de azon beszélgettek emberek, hogy legközelebb hová menjünk nyaralni. Mintha néha más bőrében lettem volna, de én voltam.

Utána lett sok zsíros kenyér sör és két ember akart tőlem valamit. Ennek következményében újabb álmom részlete, hogy csomagot hoztak. Véletlenül a nő itt hagyott egy kulcsot és amikor utána mentem, kérte hogy nézhesse a nagymamája miatt 20 percet a tv-t.

Meg volt benne egy gépfegyveres ember, aki össze-vissza lőt, amíg nem találkozott egy másikkal.

Szóval még a felét sem írtam le és azt is csak röviden. De a lábujjas után, megnéztem, hogy tényleg hat db van-e 🤭

2021. szept. 18. 04:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy az álom végén felébredtél. Különben nm tudnád, mit álmodtál.
2021. szept. 18. 08:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!