Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért szokott az lenni álmaimb...

Miért szokott az lenni álmaimban, hogy ha szellem jelenlétét érzem akkor ott megszakad az álom?

Figyelt kérdés
Szóval egy jó ideje észrevettem, hogy ha megjelenik egy szellem álmaimban akkor ott először ugye kiabálni akarok de semmi hang nem jön ki a torkomon, menekülni akarok de mintha a gravitáció ellenem szövetkezne és egy helyben maradok. Majd jön ez az erős félelem érzet és megszakad az álom és felébredek ijedten. Tegnapi álmomra képkocka pontosan emlékszem és arra is milyen érzést váltott ki bennem. Nos nagyim a konyhából jött ki majd lefeküdt a nappaliban, ahol anyám is alszok és egy kis idő múlva láttam hogy a konyhában ugye félhomály volt de láttam egy alakot aki épp a spájzban kotorászott és mikor felállt onnan láttam, hogy ugyanúgy néz ki mint a nagyim csak sokkal vékonyabb és hát tudtam egyből hogy szellem, mert más nem lehet a lakásban. Ekkor nagyon megijedtem és kiabálni akartam, hogy "nagyi, nagyi!" de semmi hang nem jött ki belőlem és mikor futni akartam konkrétan olyan volt, mintha víz alatt mennék, egy helyben összeestem. Már a nappaliban voltam de senkinek nem tudtam szólni, se nagyimnak se anyámnak pedig ott voltam, próbáltam zajt csapni de egyedül voltam és rápillantottam a szellemre és felébredtem, rendesen vert a szívem is ekkor. Valóságban sosem láttam szellemet, vagy ilyen paranormális tevékenységet így az érzet is teljesen más mint az álmaimban ahol többszöröződik az érzet legyen az klausztrofóbia vagy félelem. Valóságban pl.egyáltalán nem vagyok klausztrofóbiás mégis álmaimban annyira erőteljes ez az érzet, hogy ilyenkor megszakad az álom és felkelek ha pl.egy szűkebb helyen vagyok. Egyedül a szellemes álmaimban van ez a jelenség, hogy kiabálni sincs erőm. Miért lehet ez? Álomszakértők, mit gondoltok erről?

2021. szept. 13. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Tehát, biztosan néztél valamikor egy filmet akar egy héttel az álom bekövetkezte előtt. Azt tudnod kell hogy az álomnak, akárki akármit mond legtöbb esetben nincsenek jelentéseik. Akármilyen valósnak,félelmetesnek tűnhetnek. Mivel az alom lenyegeben olyan mint ha vennenk az egesz életedet es azokból az emlékekbol/történésekbol osszevag egy filmet. Amikor alszol a tested lebénul, ezert nem tudsz elmenekülni. Mert ez az álmodra is kihat. Azert szakad vége az álmodnak mikor megjelenik a szellem mert a pulzosod felmegy, ilyenkor vége az alvási bénulasnak is. Teljesen éberen kelsz fel, pont ezert. Miert nem tudsz sikitani? Sokszor álmodjunk félelmekkel ebben az álomban a némaságtól való félelem is megjelent. Rengeteg ember fel ettől, hogy nem tud majd sikitani ha valami olyant lát es nem tud segítséget hívni, ezert sem tudtál sikitani. Remelem tudtam segíteni:)
2021. dec. 20. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyidnak lehet volt egy testvére aki elhunyt és azt láthattad.
2023. jún. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!