A megjósolt gyerekszámba a megszakított/megszakadt terhességek is bele számítanak, vagy csak a megszületettek?
Vagyis ha valakinek jósolnak 4 gyereket, és már van neki 2, de volt 2 megszakítás is, akkor ez tartalmazza a jóslatot? Vagy benne van még 2 megszületett gyerek is?
Mi ennek a szabálya jóslás terén?
Ha a megszakított terhességből születik gyerek, akkor igen!
Azt kérdezed, hány gyerekes anyának számítasz 5-6 sikeres terhess égmegszakítás után?
A nagyokosoknak: Honnan tudjátok, hogy a megszakítás nem a magzat elhalása miatt volt? És honnan tudjátok, hogy az illető nem tudatosan vágyik még gyerekekre, de nem jön össze évek óta, és emiatt foglalkoztatja a dolog, hogy reményt tápláljon benne?
Nem, nem arra kíváncsi, hogy 2 szülés és 2 elhalás után hányszoros anyának számít.
A kérdésre érdemi választ nem tudtok adni, de pálcát törni más fölött jól esik nagyon, hát élvezkedjetek ezen, gratulálok, nagy emberek vagytok.
Aki képes volt a kérdésre válaszolni, annak köszönöm szépen! A testvéremről van szó, és sokat jelent neki a válaszod. :)
Szomorú helyzet. De , ha annyi kell a testvérednek, hogy jósláskor mi a számítás, hát tessék....nem számít bele.
Tiszta szívemből kívánom, jóslások nélkül is sikerüljön az a várva várt gyermekáldás!
Nekem elmondta a jósnő, hogy 4 gyerekem lesz. 2 éve voltam nála, akkor 2 gyerekem volt. Elmondta, hogy harmadjára is fiam lesz, utána a 4. Kislány lesz. Az a kislány, aki már szeretett volna jönni, csak akkor meggondolta magát. Volt egy missed abom 2017 .ben. (semmit nem tudhatott rólam az a nő)
Jelenleg van 3 fiam, és nem védekezünk. Várjuk sok szeretettel a lányunkat is :)
Nekem annó azt mondta a jósnő hogy 3 terhességből 2 gyerekem fog születni.
Egyébként te nem írsz érthetően dolgokat. "akkor ez tartalmazza a jóslatot" inkább..=ezt tartalmazza a jóslat.
Olyan baba ami missed ab miatt ment el, az nem megszakításnak nevezzük, hanem vetélésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!