Ez az álom szerintetek mit jelent?
Van egy fiú akivel már 7 éve nagyon jó barátok vagyunk, egy ideig azt hittem, hogy szerelmes vagyok belé, se utána rájöttem, hogy nem. Aztán most megint rám jött ez az érzés a nyáron állandóan vele álmdok minden hülyeséget, de kiemelek 2: első:Ültünk egy vízpatron, és azt mondta nekem, hogy csak miattam várja az iskolát, és felébrettem.
második:Fent volt nállunk, otthagytam őt az eggyik szobánkba, mert dolgom volt, aztán visszamenem, és ő már lefeküdt az ágyba, és betakarózozz. Én pedig oda feküdtem mellé, és megöleltem, éés ő megakart csókolni, és elhajtottam a fejem, és utána ő megcsókolta a homlokom. Ennyi lenne, ocsánat a helyesírási hibákért nagyoon siettem.
Wow...
Én sokat szoktam álmot fejteni, szóval segítek:
Ezen a valakin, te uralkodni akarsz, azt akarod, hogy a birtokodban álljon.
Ezt értelmezd úgy, ahogy akarod:
-lehet úgy, hogy komoly kapcsolat;
-vagy úgy, hogy legjobb/nagyon jó barátok legyetek.
Az ilyen nem feltétlen azt jelenti, hogy belezúgtál.
Hát, ne haragudj második válaszadó, de ha ilyen blődségeket írsz, legalább ne állítsd az igazad. Attól, hogy a tudatod, mondjuk úgy, elfelejtette, a tudatalattid épen őrzi az eddigi benyomásokat. És ez itt a lényeg! Most nem az álom színtere a lényeg, hanem az hogy együtt vagytok.
Visszatérve a második válaszadóra: a homlokpuszi egy társadalom által kitalált embléma, aminek több jelentése is lehet. Gondolom Te most a birtoklást jelentő homlokpuszira gondoltál. De kifejezhet bizalmat vagy odaadást is. Attól függ, hogy a kérdező életében hogy jelenik meg.
Remélem kielégítő választ adtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!