Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nehéz kérdés és nem is vagyok...

Nehéz kérdés és nem is vagyok biztos benne de... álom volt?

Figyelt kérdés

Előre is leírom, nem tudom hogy álmodtam e de nagy vékony volt az átmenet az két érzés között szóval ennek a lehetőségét sem vetem el. Sőt útolag erre rakomcle a voksom.

Falnak fele "aludtam/ébredtem" hason, hallani kezdtem mint ha valami apró potyogna le a földre a szobában. Már úgy voltam vele hogy hirtelen megfordulok és meglesem mi is az, a manőverbe bele is kezdtem de hirtelen az a érzés fogott el mint ha valaki nagyon közel lenne a hátam/nyakam tájékához és úgy paszirozna bele az ágyba miközben hason a fekszem. Egyszerre éreztem a nyomást az egész mellkasomon és a fejem belenyomodni a párnák közé, és a lélegezni is jóval gyengébben tudtam. Próbáltam minnél hangosabban és egyemetlenül hátha valaki felébred rá és meghalja. Aztán hirtelen véget ért a nyomás és kitörésszerűen megfordultam.

Elsődlegesen azért gondolom hogy álom volt, mert megjelent a nehezebb légzés ami talán az alvó állapot jele, illetve az hogy kiabálni/orditani sem bírtam ebbe az állapotban csak nehezen levegőt venni.

Rólam azt kell tudni szkeptikus vagyok, más szóval nem mondanám hogy szellem volt, az lenne a legutolsó esély xd És remélem hogy csak azért így kötöttem össze agyba mert ma kora reggel a mosdóba menet is elfogott hogy valaki figyel érzés (ami egy másik hirtelen felébredés után volt.)

Maga a kérdés pont ez miatt jött létre. Mivel nem tudom megfelelni pártatlanul hogy ez csak álom volt e.

2021. aug. 25. 04:38
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Alvási paralízis
2021. aug. 25. 07:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Hason fekve nem tudtam hogy előfordulhat. Inkább tippelnék 1 sima rémálomra, mit sem alvásparalizisre. Voltam már alvázparalizisbe ott eddig ilyen érzésem nem volt hogy fizikai érzetem lenne.
2021. aug. 25. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

"Falnak fele "aludtam/ébredtem" hason"

Pontosítanád ezt? - kérlek.

Hogyan fordultál a fal felé hason? - ezt inkább csak oldal-fekvésben tudod megtenni.

2021. aug. 25. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelni kell a démonokra mert bármikor meglátogathatnak.Ártó szellemek vesznek körül.
2021. aug. 25. 07:22
 5/6 A kérdező kommentje:
3as hason feküdtem a fejem a fal felé volt forditva.🤣
2021. aug. 25. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ezotérikus lények amiket amiket az egyszerusites miatt hivhatunk démonoknak is. Általában alvásparalízis szerű élményeken keresztűl lehet velük találkozni. Ilyenkor két dolog lehetséges. Vagy csak képzeled az egészet, vagy pedig egy démon van nálad. Amióta a sátánizmussal foglalkozom sok paralizisem van, pedig azelott egyse volt. Többször beszéltem is velük. A lényeg, hogy tudni kell mikor képzeli az ember és mikor nem. Ha megint lesz ilyesmi, akkor gondolj a démonként arra a valamire, és mutasd meg, hogy te nem egy átlag ember vagy aki beszarik ennyitől. Élvezd ^^
2021. aug. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!