Miért üldöznek/menekülök mindig álmomban?
Már legalább 1-2 hete(,de lehet több is) szinte minden álmom úgy kezdődik, hogy elkezdődik valami normális, jó történet, de aztán történik valami hülyeség és én elkezdek menekülni. Általában mindig társaságban, nem egyedül. Van, hogy nem tudom miért menekülök, de néha emlékszem. Mellette van még pár fura dolog ezek az álmok között:mindegyikben megjelenik olyan helyszín/dolog/történés, ami már másik álmomban is benne volt régebben; egyfojtában bemegyünk kaja boltokba és onnan próbálunk ételt kicsempészni; aztán vagy megkérdezek valakit, hogy van-e lovarda a közelben vagy már ott vagyok eleve és éppen pár lovat kötök el, hogy azzal meneküljünk tovább. Az elmúlt időszakban nem voltak visszatérő álmaim, ez mostanában kezdődött újra. Amúgy ezek az álmok nem rosszak és mindig valami jóval végződnek.
És még az az érdekes, hogy a valóságban teljesen normális vagyok, nem szoktam rabolni meg ilyesmi. (Lovagolni pár hónapja kezdem el, ez lehet befolyásolja az álmaim?)
Köszönöm annak, aki végig olvasta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!