Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmotokban ti is a szemetekkel...

Álmotokban ti is a szemetekkel láttok vagy pedig kívülről látjátok magatokat? Melyik mit jelent?

Figyelt kérdés
Én csak (angolul) fpp ben álmodok nem tpp ben 🤔
2021. aug. 18. 22:05
1 2
 1/12 Grimfox ***** válasza:
Én eddig csak olyankor láttam kívülről magam, amikor egynél több álomalakot személyesítettem meg(egyszer a saját menyasszonyom voltam, és a saját karjaim közt haltam meg. Férfiként ez egy elég meglepő álom volt), vagy pedig egyszerre látom magam belülről, és kívülről, amire ébren még visszagondolni is elég nehéz. Konkrétan kívülről nem is emlékszem, hogy láttam volna magam, miközben ugyanúgy irányítottam a "testem".
2021. aug. 18. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Egysuer azt álmodtam, hogy meghaltam, és kívülről láttam a testem. A kedvesem pedig kétségbeesetten próbált felrázni, sajnos sikertelenül. Végül szerencsére felébredtem, és akkor hirtelen nem értettem, hogy hogy lehetek még életben. Furcsa volt... És sokkoló
2021. aug. 18. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Általában a saját szememmel látom, de már volt arra is példa, hogy kívülről néztem.
2021. aug. 18. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
saját cemmel
2021. aug. 18. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Néha kivülről látom magam, de van, hogy belülről. Van amikor egy álomban mind a két eset megvalósul.
2021. aug. 19. 06:38
 6/12 Katona Dius ***** válasza:
100%
Érdekes, de én a legtöbbször egyszerre kívüről és belülről.
2021. aug. 19. 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Almodbna nem a szemeddel látsz hanem az elméddel
2021. aug. 19. 07:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is hol így - hol úgy, meg olyan is van sokszor, mint a 6-osnál, hogy a kettőt egyszerre látom.
2021. aug. 19. 10:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Én is haltam már meg egyszer, vízbe fulladtam, aztán a lelkem tovább élt és akkor láttam magam kívülről csak. Érdekes 😃
2021. aug. 19. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Biciklizés közben mindig belülről látom magam.

Nagyon élvezem. Repülni nem szeretek mert álmomban is tériszonyos vagyok.

Pedig elég menő képesség.

2021. aug. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!