Mesélnétek UFO jelenségekről, amiket a 2 szemetekkel láttatok, tapasztalokról? Nagyon érdekel ez a téma
Én írok tapasztalatot, csak ritkán járok ebbe a kategóriába a sok elmebeteg miatt.
Szóval néhány éve történt. Éppen családi ebéd volt, és nem is én, hanem az öcsém látta az ablakból, hogy valamilyen fehér pontok cikáznak a távolban az égen. Először nem is akartam elhinni, de aztán én is odaléptem az ablakhoz, és tényleg volt ott valami. Ezután kimentem az udvarra, hogy jobban lássam, akkor már a család többi tagja is jött, hogy megnézze. 4-5 fehér pont cikázott az égen, műholdra, vagy repülőre egyáltalán nem hasonlító manőverekkel, hirtelen irányváltásokkal. kb. 1-2 percig nézhettük őket, mire hirtelen eltűntek, és azóta egyikünk sem látott hasonlót. Kihangsúlyozom, hogy nem csak én hallucináltam, hanem az egész család látta.
Persze voltunk olyan hülyék, hogy se kamerát, se telefont nem vittünk ki, ezért felvételünk nincs. Aki akarja elhiszi, aki nem az nem.
A mai napig nem tudjuk, hogy mik voltak azok. Sosem hittem abban, hogy a földönkívüliek látogatják a Földet, persze azt sem tudom kizárni, hogy nem létezik olyan technológia, amivel csillagközi utakat lehet megtenni, csak mi még nem tudunk róla.
A lényeg, hogy UFO-t, vagyis azonosítatlan repülő tárgyat láttunk, és semmi bizonyíték nincs arra, hogy ne földi eredetű lett volna.
Ilyen tényleg van, mint amit az utolsó ír. Sok videó is van róla:
A volt barátnőm 10 méterről látott csészealljat nyáron este 22:00 tájt,a szomszéd ház felett, az ő anyukájával, a ház felett 5 méterre kb, ami erős fényt adott le, áramtalanították a házat, ez 2002- ben volt, és még jó 5 ötpercig lebegtek, utánna elkezdett a jármű lassan felfelé haladni, és pillanatok alatt eltűnt az égben.
Abba a csalba kerestek valakit! Másnap kérdezősködtek a szomszédtól, hogy mivolt ez, és azt mondta a fiát keresik, aki már rég elköltözött, azt is mondta hogy őtet is szokták követni, mikor a jön a munkából haza, vagy néha elmegy az áram.
Reggel fél 6 körül még sötétben indultunk dolgozni a feleségemmel.
Nagyon magasan az égen teljesen 1 vonalban és egyenlő távoságnyira 7 világító pont volt ami egy sorban haladt.
Néztem hogy alakzat e de ennyire tökéletesen nem lehet alakzatot tartani.
A csillagok látszottak ha 1 pont lett volna akķor azt mondom műhold.
Így mem tudom.
Lehet a Musk féle műhold rendszer vagy valami hatalmas űrhajó lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!