Szerintetek érdekes, vagy undorító, esetleg félelmetes látványt nyúltana, ha a saját szemetekkel látnátok egy belső szerveteket?
Figyelt kérdés
Én 2-szer is megtapasztaltam, egyszer egy csúnya alkartörénél, a kiálló csont a zsír, az izmok stb, másodszor pedig autóbalesetem volt és a hátsó ülésel lévő radiátornak az oldallemeze (kis 30cm hosszú, 10 cm széles vasdarab) felvágta a jobb oldalamat, ahogy előrerepült, és a sokk miatt semmit nem éreztem, de láttam a bordámat és a tüdőmet. Nagyon fura érzés volt, zavar is egy kicsit... Veletek volt már ilyen? hogy éltétek meg?2019. dec. 1. 16:55
1/4 anonim válasza:
Félelmetes lenne. De csak mert rólam van szó. Állatorvos mellett dolgozom. Az ottani műtetek nem zavarnak, érdekesek. A vértől sem vagyok rosszul. De ha belőlem folyna belesett miatt az kiborítana. Rólam készültek képek műtet alatt. Az orvos mondta hogy megnezhetem. Inkabb nem éltem a lehetőséggel.
2/4 A kérdező kommentje:
más látványa engem sem zavar, szerintem mindenki látott már életében egyszer, akár élőben, akár interneten felnyitott testet. Én a vértől speciel rosszul vagyok, akárkiből folyik. Valahogy ha egy cseppet is meglátok, káprázik a szemem, elmegy a hallásom és szédülni kezdek
2019. dec. 1. 17:03
3/4 anonim válasza:
Ha eleve nem undorral fogsz hozzá, semmit sem jelent. Hasi UH nál a dr.nő direkt mutatta, amit lát. De ugyanígy voltam a gyomortükrözésnél is. Néztem az egész folyamatot, ahogy tette azt vagy tíz orvostanhallgató, akik szintén benn voltak.
4/4 anonim válasza:
Annyiból rohadtul zavarna, hogy orvosként pontosan tudum, hogy minek mi lehet a következménye.
Egyébként életem egyik nagy élménye volt laparoszkópos rekeszsérv műtét során csukott mellkas mellett dobogó szívet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!