Miert álmodom ezt?
Figyelt kérdés
Ma este volt egy elég fura álmom. Álom: A barátnőmmel épp a buszt vártuk de nekem vissza kellet szaladnom valamiért és jobban el húzódott. Egyszer csak hiv a barátnőm és csak ennyit mondott. "Én ezt nem akartam" Valahogy tudtam hogy mi történt... Meg erőszakolták. Én nem szeretnék semmi mást tudni csak hogy miert álmodom ezt. Mert amiota felkeltem nagyon rosszul érzem magam.2021. aug. 17. 08:46
1/1 anonim válasza:
Valamilyen erőszakkal kapcsolatos történetet láttál/hallottál/olvastál korábban, és annak a hatására álmodhattad ezt. Magyarázatot ne keress benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!