Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet a cápa?

Mit jelenthet a cápa?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit jelenthet ez az álom?

Egy tropicariumhoz hasonlóban voltam több emberrel (nem tudom ismerősök voltak-e vagy sem)

És volt egy nagyon rozoga híd, rajta oldalt egy "kerítés" amit mondtam hogy befer a cápa feje és megtud harapni/támadni, nem akarok átmenni rajta.

Biztattak a többiek hogy nem, nem fog csak menjek. Atkeltem rajta, de kB a felénél atbujt a lyukon, es próbált harapni, megpróbáltam lerugdosni, de a jobb kezem elkapta, akkor jöttek oda segíteni és az állat gondozók(?!) fejtettek le rólam. A cápa csak egy karcolást ejtett amit osszevartak. Azután felebredtem.

Biztos valami negatívat akár jelezni, de mi lehet ez?

Köszönöm a KOMOLY válaszokat. Szép napot! 😊

2021. aug. 11. 06:34
 1/3 anonim ***** válasza:
A cápa nem játék
2021. aug. 11. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Állítólag élnek delfinek a Balatonban. Én azon sem csodálkoznék ha fel úszna egy cápa a Dunán. Még aktív kalóz korszakomban sok embert löktünk bele a vízbe lehet azok vonzák be.
2021. aug. 12. 03:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Cápa csak sós vízbe tud élni a Dunában abba szaros hugyos vízbe 5 perc alatt megdoglene

Delfin szintén a kutyaszaros Balatonba

2021. aug. 12. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!