Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Álmomban pár barátomat, inkább úgy mondanám hogy volt osztálytársaimat bezártam egy barlang szerűségbe. Kivülről láttam magam ahogy én zárom be őket, de aggódtam is értük. Eltelt pár nap és kezdtem félni hogy éheznek. Egy barátomat felkerestem, akitől segítséget kértem de amikor beértünk a barlangba előre löktem és őt is ott hagytam. Haza mentem és jókedvem volt. Kiváncsi voltam, ezért elterveztem hogy 1 hétig rájuk se nézek és majd megnézem mi újság velük. Le telt az 1 hét de mire odaértem mind meghaltak, a földön feküdtek kiszáradva. Ez azt jelenti hogy én beteg vagyok? Miért álmodtam ilyet szörnyűt? Soha nem tennék ilyet a való életben.
2021. aug. 8. 14:17
 1/3 anonim válasza:
100%
Ne izgulj, ez csak egy álom, nincs jelentőssége
2021. aug. 8. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Lehetséges, hogy nem igazán kedvelted ezeket az osztálytársaidat, még akkor se, ha igyekeztél velük baráti kapcsolatot tartani. Barlangba zárni valamit vagy valakit, jelzi, hogy a múltanak van egy kínos vagy legalábbis ciki része, amit igyekszel elfelejteni, és lehet, hogy pont ebből a korból való. A hét az az emberi szám: vagyis a három az dő száma, (múlt , jelen, jővő), a négy pedig a téré ( Észak, Dél, Kelet, Nyugat). Valamikor Az, hogy volt osztálytársaid kiszáradva, jelzik, hogy azokat a konfliktusokat, amik miatt te frusztrálva érzed magadat, a volt osztálytársaid rég elfelejtették.
2021. aug. 8. 18:10
 3/3 anonim válasza:
100%

Rossz emlékeid vannak velük kapcsolatban. Egy régi konfliktus, vagy valami a tudalattidban mélyen belül. Vagy tehettek valamit ami neked nem tetszett.

Az álmoknak mindig van valami jelentése, üzenete. Nem hinném, hogy beteg vagy álmodtam én is durva dolgokat és egy normális átlag ember vagyok.

2021. aug. 10. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!