Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a rövid álom?

Mit jelenthet ez a rövid álom?

Figyelt kérdés

Anyukám két éve elhunyt rákban. Pár hete álmodtam: Csak annyi volt az álmomban, hogy megsimogatom az arcát, mikor már beteg volt, ő pedig mosolygott. Mit jelenthet?

Kérem a troll válaszolok mellőzését

2021. júl. 30. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen hiányzik neked. A mosoly pedig attól lehetett, hogy boldog voltál, hogy újra láthattad. (Még, ha nem is te mosolyogtál.) Részvétem...
2021. júl. 30. 21:33
 2/6 Grimfox ***** válasza:
Amit az első írt, biztosan igaz. A mélyebb jelentése pedig attól függ, mit jelentett számodra az édesanyád. Ő volt a menedéked, vezető volt számodra, egy biztos középpont volt, amihez igazodhattál? A beteg édesanyád képe, és az érintés is attól függően kap értelmet, hogy mit jelentett számodra az anya szerepen túl. A mosoly azt jelenti, hogy 1.az életedben azt a bizonyos szerepet betöltötted, vagy azt, hogy 2.az általa lefektetett alapok szerint élsz, még ha a magad módján is. Próbáld meg feleleveníteni, mi volt ez a szerep, amit betöltött az életedben, és vesd össze a mostani életeddel, kívül, és belül is. Ha a 2. az igaz, akkor azt fogod találni, hogy még mindig úgy élsz, hogy ezt a szerepet édesanyád betölti, még ha nincs is jelen többé, csak úgy teszed ezt, ahogy egyedül, a magad erejéből tudod.
2021. júl. 30. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Grimfox

Köszönöm szépen. :)

Igen, biztos középpont volt az életemben, aki egész életemben, a tanulmányaim és a munkám során mindvégig támogatott. Egyke is vagyok, így tényleg még szorosabb volt vele a kapcsolatom.

Ha jól értem, akkor az első arra vonatkozna, hogy ha anyuka lennék. Nem vagyok egyébként. Ezek szerint a 2. lesz.

2021. júl. 30. 22:54
 4/6 Grimfox ***** válasza:
Az elsőt is jelentheti. Nem feltétlen kell más számára stabil ponttá válnod. Ha ő volt a stabil pont az életedben, akkor nagy eséllyel azt jelenti az álmod, hogy közelebb kerültél a saját stabil pontodhoz, önállóan, a magad középpontjává váltál. Egyszerűbben, megállsz a lábadon az alapján, amit édesanyád mellett tapasztaltál. Az álmodban a beteg édesanyád mosolya azt jelentheti, hogy tudja, most már rendben leszel, nincs szükséged külső támaszra. Persze ez csak az álombeli édesanyádra értendő, mint szimbólumra. A valódi édesanyád már remélhetőleg elég messze van ahhoz, hogy ne kelljen aggódnia, elég messze, hogy nyugalomban pihenhessen.
2021. júl. 30. 23:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2021. júl. 30. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is két éve elhunyt szintén rákban.

Legutóbbi álmomban egy kicsit morcosan elküldtem magamtól azzal, hogy: "tudom, tudom. Megint kijöttél a kórházból és megint meggyógyultál? De hányszor csinálod még ezt"?

Valószínűleg feldolgozhattam ezzel a halálát.

Sajnos én 13 évig ápoltam és iszonyú fárasztó volt éjjel-nappal azon szenvedni, hogy mikor hal meg és mikor marad életben. :(

Nagyon nehezen engedtem el - elég sokszor élesztettem újra itthon. De aztán csak feladta a szervezete a harcot abban a csúnya kórházban. :(

2021. júl. 31. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!