Ez mit jelenthet? (többi lent)
Azt álmodtam, hogy fejbelőttem magam és meghaltam, majd a szellemem szempontjából figyeltem a holttestem, majd vártam, hogy valaki észrevegyen, de nem jött senki és otthagytam azt a helyet.
Láthatom magam álmomban? Meghalhatok álmomban?
(minden tisztelettel kérlek titeket, hogy az „egy csak egy álom” és ehhez hasonló válaszokat hanyagoljuk:3)
Meg
És akkor mivan, legfeljebb felébredsz
Nagy eséllyel önreflexió. Mi történik, ha hátrahagyod a jelenlegi énedet, viselkedésmintádat, "álarcodat" amit mások irányába mutatsz? Ki fog erre felfigyelni, ki hogyan reagál, és te hogyan érzel ezzel kapcsolatban. Az álomban ott voltak rá a válaszok. Valószínű, hogy senki sem reagálna jelentős mértékben, ha a jelenlegi "álarcodat" hátrahagynád. Lehet hogy arra sem, ha hátrahagynád azokat, akik most körülvesznek. De inkább csak a jelenlegi felszínes énedet érdemes ez alatt érteni. Ha a téged körülvevőket is hátra kéne hagynod, arra más álom is figyelmeztetne.
Egyébként pedig láthatod magad holtan álmodban. Ritka. Általában felébredsz, ha meghalsz, vagy közel kerülsz hozzá. Én is egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor álmodtam olyat, hogy halott vagyok. (amire emlékszem is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!