1/5 anonim válasza:
A te elképzelésedben egy elültetett élő, terebélyesedő fa mit jelképezhetne? Na ezt jelentheti az álmodban is, vagy csak simán random furcsaság.
2/5 Grimfox válasza:
Ha az egész álmot leírod, könnyebb megmondani. Így akár még egy fallout 2 nevű játékból megmaradt emlék is lehet.
Amúgy ennyi információ alapján egy ötlet, terv, vágy növekedését, sikeres "szárba szökkenését" is jelentheti. Az álom többi része szükséges, hogy meg lehessen mondani.
3/5 A kérdező kommentje:
Párom beleültette a fejébe a fás növényeimet és jött hogy nézzem meg milyen jól néznek ki, én pedig tiltakoztam, hogy vegye ki, hát normális, úr isten.. Ezeknek 1 hét alatt belenő az agyába a gyökér és meg fog halni. A fák maradtak, én pedig felriadtam.
2021. aug. 6. 19:33
4/5 Grimfox válasza:
Na így teljesen más dolgot jelent. Így ártalmas gondolatokat, vagy szokásokat jelent, amiket mostanában a párod felvett, vagy dolgok, amiket kirpóbált, és félsz, hogy megmaradnak, "gyökeret vernek" a fejében. Bármi olyasmire utalhat, amitől tartasz, hogy maradandóan megmarad benne, szokásává válik. Alkohol, drog, politikai eszme, vallási gondolatok, rossz szokások. Ha ezek közül egyik sem történt, vagy történik meg jelenleg, akkor valami mást jelent, amire én nem gondoltam.
5/5 anonim válasza:
Berögzült gondolatok, berögzült hozzáállás, ami lehet negatív is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!