Mit jelent, hogy megjelent álmomban?
Figyelt kérdés
A volt barátom megjelent álmomban és elmondta, hogy nagyon sajnálja, amit a múltban tett velem és velem szeretne lenni. Ez már 3x megtörtént és nem tudom, hogy tényleg meglátogatott álmomba vagy csak az én vágyaimat vetítette ki az agyam. Egy jósnő azt mondta, hogy vissza fog jönni az életembe, mert velem akar lenni és azóta megkomolyodott. Nem tudom egyszerűen hova tenni. Mindig akkor jelenik meg, amikor egyáltalán nem gondolok rá egy huzamosabb ideig.2021. júl. 25. 15:22
1/1 anonim válasza:
Ezek amúgy fura álmok. Velem is volt ilyen. Sokszor megjelent álmomban majd elkezdett ismét keresni. Szerintem olyankor ő is veled álmodik és így “találkoztok”. Csak ő nem biztos, hogy emlékszik. Csak a tudat alattija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!