Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban megjelent az Észt...

Álmomban megjelent az Észt Mandáresz, de nem találok róla semmi információt. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Már több mint két hete történt, és semmit de tényleg semmit nem találok róla se interneten se könyvekben. Beszéltem egy tanítóval aki rengeteget tud a sámán dolgokról és ő ismerte, de egyelőre szintén nem tudott könyvet adni, pedig esküszik rá hogy megvolt az egyikben, de amikor odalapozott amire először emlékezett nem volt ott. Tovább keresi, de addig is hátha innen tud valaki segíteni.

Mintha minden vele kapcsolatos információ eltűnt volna mindenhonnan.

#álom #észt #mandáresz
2020. szept. 15. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb, ha róla álmodsz, kérj tőle infót!
2020. szept. 15. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz egy észtet.
2020. szept. 15. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha nem a név számít hanem az illető szerepe, figurája. Mit mondott neked?
2020. szept. 15. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem beszélt se ő, se én, hanem játszott egy fura hangszeren ami olyan volt mint egy teljes zenekar dobokkal, húrokkal, sípokkal. Kinézetre viszonylag hasonlított is a Horváth Kornél nevű zenészre, csak vastagabb volt a szakálla és magasabb volt, de ugyanolyan mosolygós kerekfejű forma. Az Észt Mandáresz név kristálytisztán megvan és gondolom nem véletlen hogy a tanító is felismerte, tehát jó lenne konkrét tényeket találni. Persze a szerepe is legalább ugyanolyan fontos, de arra sincs ötletem sajna.
2020. szept. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!