Valaki megtudná nekem mondani hogy pontosan mit is jelent ha álmomban mindig megjelennik az a ló, akin szoktam hétvégén lovagolni?
Figyelt kérdés
Folyton arról a Magyar Sportlóról álmodom akin hétvégente egyszeri alkalommal szoktam lovagolni. Felmerül bennem mindig ugyanaz a kérdés hogy mit is jelent igazából az álmom, de őszintén bevallom ötletem sincs a jelentèssèvel kapcsolatban, ezért is fordulók hozzátok, hát ha jobban otthon vagytok az ilyen jellegű témákban mint én! A válaszokat előre is köszönöm szépen!2020. okt. 28. 16:20
1/6 anonim válasza:
Ennek nincs jelentése, mivel rendszeres cselekvésről van szó. Ezért jelenik meg az álmodban rendszeresen, mivel az ébrenlétben a lovad egy visszatérő elem.
Amúgy az ilyen elemek segítségével tudod elkezdeni a tudatos álmodást.
2/6 anonim válasza:
Aszt jelenti hogy lovagolni akarsz.
Üdv: 404ERROR
3/6 anonim válasza:
Ennyi nem elég. Még írj az álomokról. És ne csak az álmokról, hanem arról is, hogy milyen érzelmeket vált ki belőled. Meg hogyan változik hétről hétre. Ezeket figyeld meg. Esetleg írj álom naplót.
5/6 anonim válasza:
Olyan pozitív élményeid vannak vele kapcsolatban, hogy ez az álmaidban is elkísér.
6/6 anonim válasza:
A ló a sorsszerűséget, a benned lévő ösztönösséget, természetet jelenti, ami által haladsz előre az életutadon. Benne van a biztonság, megszokás, ragaszkodás(akin szoktam lovagolni) iránti igény is. Ragaszkodsz a saját erkölcsi normarendszeredhez és a győzelem számodra az iránymutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!