Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy vulkán közelében vagyok. Sok volt a zöld növény a vulkán aljában, mint valami dzsungel. Nem voltam sem túl távol sem túl közel hozzá.

Először megpillantottam a vulkán jobb oldalán messze 5-6 tornádó szabályosan egymás mellett. Az ég fehér volt csak a tornádók felett messzebb volt szürke...

Ezután kitört a vulkán.

Ahogy kitört már folyt is felém a vörös láva nagyon gyorsan.

Valaki rángatott, hogy menjek be a házba, először a ház felé futottam, de visszafordultam.

Végig néztem ahogy a valóság visszatekeri ezt a kitörést és megint megtörténik, ekkor már a tornádók sehol nem voltak...arra gondoltam, hogy valaki manipulálja a valóságot.

Bepattantam a kocsiba, szűk és fekete saras volt az út mindenhol. Jöttek szembe, meg is karcoltam a kocsit, lett rajta egy barna folt a rozsdás dologtól aminek nekimentem... Végül ott hagytam a kocsit valahol és nem találtam haza.

Tudtam, hogy egy lépésre vagyok attól, hogy haza találjak de sok épület volt egymáson...

Majdnem bementem másokhoz úgy éreztem útvesztőben vagyok.

Eddig voltam kétségbe eseve.

Egy homokos úton találtam magam amint az egyik irányba néztem, egy pincsi jött oda egy mandarinnal, hogy dobjam már el neki, eldobtam...végül egy modern vonatállomás korlátja mellett voltam (kívül), mert az egyik irányba néztem.

Aztán azon agyaltam, hogy ennek mi értelme miért kerültem ide.

2021. júl. 20. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen élethelyzetben vagy most?

Ez a sok természeti szimbólum, vulkán, tornádó, erős érzelmekre (pl. félelemre) utalhatnak, maga a menekülés és ez a sok helyszín és útvonal pedig az életedben zajló nehézségekre és változásokra talán. Nehezen tudod eldönteni, mit szeretnél, és csak sodródsz az árral.

A homokos út valamilyen megnyugvás, vagy pihenés, de összességében véve arra tudok gondolni, hogy nem érted, miért tartasz ott, ahol.

2021. júl. 20. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:

A kovid óta nem találom a helyem lelkileg.

Az életem jelen esetben akadályokkal teli. Kétségek között vagyok 😅

Munkahelyet kell váltanom, mert árt az egészségemnek... Tudom miért tartok itt, csak nem látom a kiutat, de részben igazad van, tök jó, hogy értesz ehhez. Köszi ❤️

2021. júl. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!