Lehetséges ez??
Szerintem simán lehet reinkarnációs álom.
Lehet, hogy akár valamiért pl el kellett nyomnotok régen az érzéseiteket, a szenvedélyetek lángját valami társadalmi nyomásra, pl mert a szülők már mindkettőtöket eljegyezte gyerekkorotokban valaki mással. Vagy pl egyikőtök szegény volt, a másikotok gazdag.
Vagy pl lehet, hogy akár titokban jöttetek össze, és valaki akár irigy ember, felgyújtotta azt a házat, amiben voltatok, és próbáltátok eloltani, de nem sikerült, és tragédiával végződött akár a kapcsolatotok.
Szerintem nagyon erős érzelmi kötelék lehet közöttetek
Vagy annyiszor gondolta végig az illető,hogy "Hú, igen, emlékszem, ő azt mondta , ilyet álmodott"; tehát annyiszor gondolta ezt végig és játszotta le a fejében ezt az illető, hogy annyit agyalt rajta, hogy végül már ő is ezt kezdte álmodni. Még nem is fontos, hogy sokat gondolkodjon rajta, lehet, hogy már az is hatással volt rá, hogy elmesélted neki, és nem is gondolkodott rajta többet,már elsőre mélyen bevésődött a tudatalattijába, vagy a tudatába, vagy nemtom, hova.
Amúgy szóval simán lehettetek előző életetekben szerelmesek egymásba.
És lehet,hogy ez valamilyen okok miatt nem tudott beteljesedni.
De amúgy lehet,hogy igen.
De amgúy az is leht,hogy amúgy végülis beteljesedett;csak valahogy nem tartott túl sokáig.
Még az is lehet, hogy nem pl valaki szándékosan felgyújtotta a házat, hanem odacsapott a villám, vagy volt egy vulkán a közelben, és füstmérgezést szenvedtetek el. Azt még lehet, hogy akár túl is éltétek; de én ezt nem tudom.
De ezek tehát csak tippek, tehát egyáltalán nem biztos, hogy ez így volt; próbáld meg a saját megérzéseid alapján eldönteni, hogy vajon mennyi igazság lehet benne; mennyire tippelhettem jól.
De amúgy szóval mindenképp lehet, hogy akár előző életetekben mégha nem is szerelmet, de közeli barátságot ápolhattatok. Vagy akár egy nagyon szoros testvéri kötelék is lehetett közöttetek.
De tehát ezeket én nem tudom, tehát ezek csak tippjeim.
Más álmoskönyvben azt olvasni, hogy nem tudod elfojtani az erős érzelmeidet, segítségre van szükséged e téren. Ez valahogy nekem logikusabb. A szerelem heves érzés, jelképezheti a tűz. A túzoltó egy erő, vagy személy, aki próbálja megfékezni, vagy képes megfékezni, féken tartani, kordában tartani a lángokat, azaz az érzéseidet. Mivel az álmodban te vagy tűzoltó, ez azt jelenti, hogy te próbálod szabályozni a saját érzéseidet. Hogy mekkora sikerrel, azt az mutatja, hogy álmodban el tudod e oltani a tüzet, vagy sem.
Ha gyakran álmodod ezt, és nagyon erős érzések kapcsolódnak az álomhoz, nem meglepő, ha ez a gondolat "átragad" az érzelmek célpontjára. Mivel tud róla, és elfogadta, hogy te ezt érzed(nem tudom viszont szeret e), ezért magát a gondolatot is elfogadta. Könnyen előfordulhat, hogy átvette az álomképet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!