Ki mit tud arról hogy ez lehetseges e?
16 eves vagyok es szeretnek tetoválást. Szüleim 8 éve elváltak es anyukám a törvényes képviselőm. O megengedné h legyen tetovalasom viszont nem szeretne ha apukám hisztizne ezert vagy bíróságra vinne ezt ugyanis O utalja a tetoválásokat. Kell az apukám beleegyezése is vagy eleg anyukame? Es ha megcsinaltatom anyu engedéjevel csak nem viheti ezt bíróságra apu ?
Előre is köszönöm a normális válaszokat !
Szia
Mit szólnál egy henna festéshez? Hetekig is megmarad, és addig akár el is tudod dönteni, hogy szeretnéd-e magadon hagyni azt a mintát, véglegesen :)
Apud sem hisztizhet miatta, így bíróságra sem visz.
100% biztos vagyok benne évek óta h szeretnek de ugy gondoltam 17re lehetne :) viszont nyáron tudtommal nem szabad csináltatni... Vagy valami ilyesmi van rola !
Anyukámnak is évek óta vannak es nem 1-2 es nem bánta meg egyiket se es amugy mielőtt elítélem anyámat a tetoválásai ellenére nevel/felnevelt 3 gyereket amire néhányan nem képesek annak ellenére h nincs tetoválása szoval szerintem ez nem egy olyan pont :) gondolkodtam a Hennan viszont nekem edzés miatt nem
Lehet olyan ami lekopik vagy ilyesmi :)
Elég lesz anyukád engedélye.
Nyáron is lehet, meg tudod oldani, hogy kb. 1 hónapig ne érje napfény és nem strandolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!