Megfejtené valaki az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy iskolában ülök, egy tesztet töltök ki de furcsák voltak a kérdések, erthetetlenek, hiába gondolkoztam nem ment egyikre sem a válasz. Nem emlékszem mik voltak a kérdések de nagyon zavarosak voltak. Nem tudtam időben befejezni, olyan 10 oldal kitoltetlen maradt. Ez után volt nálam egy cserép, amiben volt három darab kéz alakú zöld növény, de folyton elsüllyedtek a földben, amimor megigazitottam láttam hogy ket kéz össze van nőve , vagyis a két kéz gyökere. A harmadik kisebb volt mint a másik kettő.2021. júl. 8. 15:36
1/3 anonim válasza:
Már benne volt a kérdésben a válasz. Meg akarsz felelni és félsz, hogy nem fog menni, ezt jelképezte a megoldhatatlan dolgozat, vagy másképpen mondjam, izgatnak a jegyei. Nálam is volt ilyen és úgy múlt el, hogy nem paráztam a jegyeimen, dolgozatokon.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már iskolás , legalább öt éve végeztem.
2021. júl. 8. 15:57
3/3 anonim válasza:
Első valami próbatétel, feladat, amit nehezen oldasz meg.
A második kicsit bonyolultabb, mert több szimbolikus jelentéssel bír a kéz.
Ebben az esetben talán egy új (növény) kapcsolat(ok)ra gondolnék (kezek), aminek a kibontakozása akadályokba ütközik (süllyednek a földbe). Az összenőtt gyökerek valamilyen erős kötődésre, valami közös dologra utalhatnak bizonyos személyek között, míg a harmadik, kisebb kéz valamiért hátrányban van, lehet pont azért, mert ő nem kötődik senkihez - akár a kapcsolat fejletlenségét is jelképezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!