Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megfejtenétek az álmom?

Megfejtenétek az álmom?

Figyelt kérdés

Úgy nézett ki, hogy végre kapcsolat lesz köztünk egy férfivel. Nagyon boldog voltam. Átmentem hozzájuk, hogy bemutasson a szüleinek. Nagy házuk volt, de valamiért a nappaliba mindenféle ajtó nélkül volt egy wc úgy kellett pisilnem, hogy bárki láthat.

Az anyuka lenéző lekezelő volt velem, hogy gazdag családból jövő lányt akar feleségnek a fiának stb.

Akkor össze szedtem a cuccaim, hogy hazajövök késő este több száz km-ről. Nagyon féltem, hogy találok haza és a fiú se mondta, hogy maradjak.

2019. szept. 12. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Szomjas voltál
2019. szept. 12. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy reméltem, hogy válaszol nekem is aki zárójelekkel olyan kreatívan megfejti mi miért volt 😔😁
2019. szept. 12. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
*idézőjelekkel
2019. szept. 12. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Rettegsz attól, hogy mások rossz véleménnyel vannak rólad.
2019. szept. 12. 17:56
 5/7 anonim válasza:
60%
szerintem te szegyenled, hogy szegeny a csaladod.
2019. szept. 12. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Az a vicc, hogy nem az. Nem vagyunk gazdagunk, de megvan mindenünk, szóval szó sincs ilyenről.
2019. szept. 12. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Az, akit ismersz nem úgy mutatja be a dolgokat, magát és a környezetét, mint amilyennek gondolod, nem biztos jó a hátsó szándéka.. Légy óvatos, körültekintő..

"Nagy házuk volt, de valamiért a nappaliba mindenféle ajtó nélkül volt egy wc úgy kellett pisilnem"

"a fiú se mondta, hogy maradjak."

2019. szept. 14. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!