Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha azt álmodtam,...

Mit jelent ha azt álmodtam, hogy el akarnak rabolni?

Figyelt kérdés

Szóval úgy kezdődött, hogy a családommal teleportálgattunk helyekre és körülnéztünk mert épp egy éttermet kerestünk, hogy ott együnk, de aztán húgommal és az egyik nővéremmel kicsit alrébb mentünk a helyről kb 10 méterrel és ott voltak ilyen mini lakások mmint hogy ilyen kishúgom tudott volna benne lakni kb és 2 "tömb" volt amit egy (fedetlen) folyosó választott el és 4 lakás volt, 3 az egyik tömben és 1 a másikban és aztán eszünkbe jutott,hogy ha már nővérem úgyis lakást keres nézzük meg az eladó lakást és benéztünk és ugyan úgy nézett ki mint a lakás amit múltkor néztek meg, de aztán nem tetszett neki, úgyhogy kimentünk, de még mindig a háznál voltunk, és akkor hallottam, hogy az 50' éveiben járó félkopasz 2 hete nem mosott fehér trikós pasas (aki a házat eladja) valami olyasmiről mormogott, hogy el akar rabolni a kutyája segítségével, aztán átteleportáltunk a háztömbök másikvégebe és teremtek alánk biciklik és akkor ott volt egy út fákkal és vidéki házakkal körülvéve és akkor rögtön menekülni akartam és el is kezdtem tekerni, aztán kiderült, hogy még teleportált oda nekünk két fiú egy kb, 16 éves és egy kb 13 éves gyerek és jöttek velünk, de aztán ott volt egy kerítés ami kereszteszte az utat (és simán csak ki lehetett volna nyitni, de valamiért nem tettük) aztán egy kis bolyongás után inkább visszamentünk, de akkor húgom már nem volt ott, nemtudom miért, szóval visszaértünk a folyosóhoz és a félkopasz pasi üvöltött valamit a kutyájának (addig pedig nemtudom ott voltak-e a többiek, mert félig úgy éreztem nincsenek és félig hogy itt vannak) és a kutya el akart kapni, de én felugrottam az eladó ház tetejére és láttam, hogy ilyen átlátszó műanyagból volt, és beleláttam mind a három szobába, vagyis nem, mert a középsőbe csak feketeséget, (valszeg ott volt a többi elrabolt ember) láttam a szobát ahol voltunk (a szoba/"lakás" amit megnéztünk) a másikban pedig nyuszik voltak, meg ott lakott a kutya is, szóval épp a lakás tetején voltam, de csak a peremén egyensúlyoztam, mert az a műanyag nem tart meg, a kutya pedig miközben ott fel-alá sétálgattam, feljött, én meg lementem, a pasi visszament a lakásba én pedig elfutottam a háztól, ahogy csak tudtam, aztán odaértem egy olyan "lépcsőhöz" ami igazából szerintem nem is lépcső csak így nemtudom, olyan volt a burkolása mint a házaknak és hatalmas volt, aztán én lábat növesztettem (ilyen jó hosszú lett) és felmásztam a "lépcsőn" a tetejénél pedig ott volt a nővérem és a két fiú, egy ilyen életnagyságú minecraft világban (nekik is ilyen hosszú lábuk volt) és együtt futottunk a pasas elől felfele, csakhogy mi inkább süllyedtünk (és kiütődtek a blockok a lábunk alatt) és közben kiderült, hogy csak én futok a pasas elől, ők pedig, csak velem futnak, aztán úgy éreztem, hogy már nem követ a fehér trikós, sem a kutyája én pedig be lassítottam, megynugodtam és felébredtem

Hú szerintem ez itt nyelvtanilag szánalmas, de csak most keltem fel és régen álmodtam ilyen hosszat, ezért csak gyorsan leírtam.

2021. júl. 2. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sokat minecraftozol.

Ebben vannak egyértelmű szimbólumok.

Nézz utána hogy jelent a ház kutya stb

2021. júl. 2. 19:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs minecraftom, amikor kicsi voltam 2x-3x minecraftoztam tesóm laptopján😅
2021. júl. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!