Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy csináljam meg? Hogy...

Hogy csináljam meg? Hogy valósuljon meg?

Figyelt kérdés
Rengeteg álmom van,de mind közül a legnagyobb hogy felnőtt koromban az óceánparton élhessek,de hogy csináljam? Kitörölném az összes többi álmom hogy ez az egy megvalósulhasson,de hogy lesz ennyi pénzem ? Csak mondjam ki elhiszem hogy megtörténhet? Elhiszem de hogyan??

2021. jún. 28. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az álmok változnak, alakulnak, alkalmazkodni kell az aktuális életkörülményekhez. Ráadásul most ez lehet az álmod, de vajon felnőtt korodra is ez marad.
2021. jún. 28. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem az az álmom, hogy ne kelljen dolgoznom és japánban élhessek úgy, hogy folyamatosan folyik be a pénz.

Hát ez se egy könnyű álom. :3

Erre egy pár éve jöttem rá. Most 22 éves vagyok. Ezt az álmot olyan 30-40 koromra szeretném teljesíteni. Ehhez rengeteg pénz kell. Hogyan szerezzek?

Hogyan lehet sok pénzt szerezni? Vállalkozás. A világ minden pontján kell árulni a termékedet. Ha csak Magyarországon forgalmazol az is jó, csak kisebb lesz a kereslet. Rengeteg ember ezt csinálja szóval mivel tudnál kitűnni? Én rengeteget gondolkodtam és jegyzeteltem, majd rájöttem az én vállalkozásomra amire nem is gondoltam volna. Ma már játékokat tervezek és gyártatok le. Weboldalak boltok stb. Van több ezer, de csak ki kell tűnnöd és kész. Találj valamit amit szeretsz és találj ki rá egy jó ötletet. Mindenki elérheti az álmát ha elhatározza magát mellette.

2021. jún. 28. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Hol? Afrikában vahy Amerikában?
2021. jún. 28. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elsődleges legyen hogy teszel a célodért. Ha megvan,támogasd meg manifesztációs gyakorlatokkal és annak hogy "lehet hogy nem jön be" ne adj teret.

A bevonzás lényege nem a célhoz vezető út hogyanjának a magadba rögzítése,szimplán a célé.

De időt nem kímélve cselekedj is,persze ha tényleg akarod akkor ez egyértelmű.

2021. jún. 29. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!