Hogy csináljam meg? Hogy valósuljon meg?
Nekem az az álmom, hogy ne kelljen dolgoznom és japánban élhessek úgy, hogy folyamatosan folyik be a pénz.
Hát ez se egy könnyű álom. :3
Erre egy pár éve jöttem rá. Most 22 éves vagyok. Ezt az álmot olyan 30-40 koromra szeretném teljesíteni. Ehhez rengeteg pénz kell. Hogyan szerezzek?
Hogyan lehet sok pénzt szerezni? Vállalkozás. A világ minden pontján kell árulni a termékedet. Ha csak Magyarországon forgalmazol az is jó, csak kisebb lesz a kereslet. Rengeteg ember ezt csinálja szóval mivel tudnál kitűnni? Én rengeteget gondolkodtam és jegyzeteltem, majd rájöttem az én vállalkozásomra amire nem is gondoltam volna. Ma már játékokat tervezek és gyártatok le. Weboldalak boltok stb. Van több ezer, de csak ki kell tűnnöd és kész. Találj valamit amit szeretsz és találj ki rá egy jó ötletet. Mindenki elérheti az álmát ha elhatározza magát mellette.
Az elsődleges legyen hogy teszel a célodért. Ha megvan,támogasd meg manifesztációs gyakorlatokkal és annak hogy "lehet hogy nem jön be" ne adj teret.
A bevonzás lényege nem a célhoz vezető út hogyanjának a magadba rögzítése,szimplán a célé.
De időt nem kímélve cselekedj is,persze ha tényleg akarod akkor ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!