Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van valami jelentése ennek?

Van valami jelentése ennek?

Figyelt kérdés
Egyre sűrűbben azt állmodom hogy piros kecskékkel egy piros temetőben vagyok, és egy másik énem aki kék ott sír.
2021. jún. 27. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Színekbe ne keresd a logikát, mivel mindenkinek mást jelent a saját szemében. Inkább a kontrakszkokra hivnám fel a figyelmed, ami szerintem az amúgy is nem kellemesnek tekintetű álmodban van. Máa szóval mivel felhivtad az álomra a figyelmed, így mindig újra álmodod és egyre abszudrabban.

Magyarázat nincs rá, az elmúlasztásába viszont sokat segít ha elfogadod hogy van ilyen álmod is. Amint elfogadtad csökkeni fog a megjelenése. Az egész az elmédben van.

2021. jún. 27. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jún. 27. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy tippem. Elépzelhető, hogy ez egy számodra fontos, erős érzelmi töltetű emléket jelképez (akár szerelmi vonatkoztatásban, de utalhat haragra, feldúltságra is), és van egy részed, ami egy kicsit józanabbul látja a dolgokat, és valójában emögött az erős érzelmek mögött valami szomorúság áll, és talán elfogadás is.
2021. jún. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!