Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
A házunkban voltam, égett a tűzhely (gáztűzhelyünk van) és voltak fölötte dolgok. Féltem hogy felgyullad valami ezért megpróbáltam lekapcsolni a gombbal, de amikor odanyúltam meggyulladt fölötte a konyharuha és majdnem megégettem a kezem ezért elkaptam onnan. Ekkor már nem égett a konyharuha. Inkább elmentem onnan mert féltem hogy én fogok felgyújtani valamit. De az egész álom alatt bennem volt az az érzés hogy vissza kéne mennem eloltani. Többször is vissza mentem de mindig ugyanez történt. Az álom végén odajött anyám és ő is észrevette a tűzhelyet de nem emlékszem hogy mondott vagy tett e valamit. Mit jelenthet ez az álom?2021. jún. 5. 20:33
1/2 Grimfox válasza:
Egy indulatot, vagy érzést nem tudsz csillapítani a való életben. Nagy eséllyel a családon belül kell keresni a dolgot. Valószínű, hogy a saját érzésed, indulatod, például harag, de lehet, hogy egy hozzátartozódtól származik, amit te próbálsz csillapítani. Mivel édesanyád szerepelt az álmodban, első tippem ő lenne, amennyiben nem rólad van szó.
2/2 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit hogy nem vagy biztos a dönteseidben és félsz valamitől tele vagy feszültséggel.
Prróbalj meg kikapcsolni egy kicsit holnap ugy is itta vasárnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!