Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van különösebb jelentése?

Van különösebb jelentése?

Figyelt kérdés

Az álmom úgy indult, hogy abban a suliban voltam, ahol általános iskolásként tanultam.

Itt teltek az évek, lassan 18 körüli lettem. Aztán a mostani párommal voltam abban a házban ahol felnőttem, volt körülöttünk kettő fiú kisbaba.

Az egyik kisfiút bezavartam a szobába, mert rossz volt, de amikor már felém fordult, egy 17 év körüli srác állt előttem, gondolom felnőtt.

Vannak most kismacskáim, azok is benne voltak, de azok nem nőttek.

Ami még érdekes volt, hogy jégkrémet kint felejtettem, nagyon elolvadt.

Szomorúan gondoltam vissza a mostani, húszas éveimre, milyen jó volt ilyenkor.

Nagyon félek attól, hogy ez az álom arra utal, hogy gyorsan fog eltelni az életem..

Esetleg utalhat arra is, hogy ilyen gyermekeim lesznek, a jövőben?

Vagy a mostani párommal maradok végleg?

Köszönöm aki segít!

2021. jún. 27. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell minden jelenségben jelentést keresni.
2021. jún. 27. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Te félsz az öregedéstől?
2021. jún. 27. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad is, félsz attól, hogy gyorsan el fog telni az életed. De ez nem egy jóslat, hanem ez a te saját félelmed, ami miatt ezt álmodhattad.

És ha a régi életedre így tekintesz vissza, hogy jobb volt, akkor valószínűleg ebben kell keresni a választ, mert ez a problémád.

Vagyis alakítsd úgy az életed, hogy most is szeresd, és akkor az a félelmed is elmúlik, hogy elrepül az idő anélkül, hogy élnél.

2021. jún. 28. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!