Ilyen fajta visszatérő (rém)álmok?
Figyelt kérdés
Egy könyvben az a csajszi visszatérő (rém)álma, hogy cipő nélkül megy suliba. Sokszor álmodja ezt.
Erről eszembejutott, hogy nekem meg gyakran van olyan álmom (havonta párszor,főleg a nyári szezonban), hogy sétálok az utcán, rövidnadrágban/szoknyában vagyok és teljesen szőrös a lábam, mert nem borotváltam le. És mindig rossz érzésem van, úgy érzem mindenki engem néz és rajtam röhög.
Nektek vannak ilyesmi álmaitok?
2021. jún. 19. 09:32
1/2 Grimfox válasza:
Ez a meztelenül sétálós álom kategóriába tartozik. Amikor a társadalom, környezet megítélésétől félsz, és ez csapódik le az álmodban olyan módon, hogy valami olyan állapotban látnak az emberek, ami neked kényelmetlen, amit úgy vélsz, nem fogadnak el, vagy amiről tudod, hogy társadalmilag elítélik. Jelenthet még alacsony önbizalmat, és önértékelést is, de ez kapcsolódik a fenti jelentéshez.
2/2 anonim válasza:
Röviden olyasmit jelenthet,hogy félsz a társadalom megítélésétől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!