Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez most mit jelent? Megéreztem...

Ez most mit jelent? Megéreztem volna?

Figyelt kérdés

1 éve nagyon vonzott egy férfi, de nekem párom volt így elnyomtam mindent magamban.

Szerintem én is tetszettem neki, legalábbis a viselkedése ezt mutatta. Majd összejött egy nővel,így már véglegesen nem akartam még csak rá gondolni sem. Az élet úgy hozta, hogy 1 éve nem láttam csak a közösségi oldalakon. Eleinte sokat gondoltam rá, alig bírtam kiverni a fejemből. De idővel jobb lett. Viszont, 1 hete róla álmodtam és megint kissé felkavart, egész nap rá gondoltam, erre megláttam az álmom utánni napon, hogy babájuk lesz. Szóval, kissé szíven ütött. Csak annyira érdekes, hogy pont előző nap álmodtam róla és pont történt egy nagy esemény velük.

Megéreztem volna?

2021. jún. 7. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Nagy fenéket érezted meg. Ébredj fel inkább és térj vissza a valóságba. Haladj te is tovább az életeddel és ne mások után koslass.

Bocs ha ez szemét válasz, de az élet nem egy mesekönyv.

2021. jún. 8. 02:11
 2/9 anonim válasza:
Ha ennyire bejött a pasi miért nem léptél? Szakítottál volna és összejössz vele. Most nem kellene epekedni.
2021. jún. 8. 09:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem egyszerű egyik napról a másikra lépni.

A másik hogy nem epekedek utánna.

2021. jún. 8. 09:45
 4/9 anonim válasza:
Az egész nap rágondolok az nálam epekedés. Miért nem szedted össze amikor szabad volt? Lehet ha ismernéd minden oldalát akkor már nem epekednél. A jelenlegi kapcsolatod rossz? Azért vágyakozol más után?
2021. jún. 8. 11:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak 1 napig volt eszembe.
2021. jún. 8. 11:59
 6/9 anonim válasza:
De most is folyamatosan rágondolsz, kiírtál egy kérdést is. Miért csapod be magad?
2021. jún. 8. 14:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolok rá. A kérdést meg azért tettem fel, mert érdekes volt, hogy pont róla álmodtam majd másnap pont egy ikyen esemény történik. Na de mindegy is.
2021. jún. 8. 15:38
 8/9 anonim válasza:
Az esemény nem akkor volt, hiszen terhes volt már. Csak te akkor tudtad meg. Szerintem semmi jelentősége nincs.
2021. jún. 8. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes véletlen egybeesés. Vannak ilyenek.
2021. jún. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!