Ha álmomban beütöttem valahol,és éreztem,akkor a valóságban is beüthettem?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy fejjel lefelé lógok és beütöttem a fejemet.
És éreztem valamit.
Akkor a valóságban beverhettem a fejemet?
Mivel most nagy a hajam,így nem látom a fejem tetején vagy hátulján keletkezett-e sérülés.
Nektek volt már olyan,hogy valamit álmotokban fizikailag éreztetek,mégsem volt nyoma?
2021. jún. 3. 18:08
1/3 anonim válasza:
Álmodban is érezhetsz fájdalmat, ugyanúgy mint szagokat, ízeket, megtudsz tapintani tárgyakat, hallasz stb.
Ha álmodban leesel egy hegyről, az lehet, hogy fájni fog, ha csak fel nem ébredsz. A valóságban mégis érintetlenül megúszod a dolgot.
2/3 anonim válasza:
Én egyszer úgy éreztem, hogy fogom valakinek a kezét, vagyis pontosan azt álmodtam, de éreztem is, amikor felkeltem pár másodpercig még akkor is. Én bevallom, kicsit beparáztam.
3/3 anonim válasza:
Nekem egyszer kést szúrtak a lábamba álmomban, abban a pillanatban fel is ébredtem és enis még éreztem a szúrás helyét egy kis ideig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!