Miért végződik majdnem minden álmom halállal mostanában?
Egy ideje sajnos eléggé depressziós vagyok.
Nem sok dolgot teszek egy nap.
Ma például olyat álmodtam, hogy valami történt velem és ilyen fura műtőasztalon kellet újralélegeztetni engem, közben meg a számba raktak csöveket, fejemben bizsergézst éreztem, valahogy mindig ilyenkor azt mondom, hogy "végre tudni fogom mi van halál után" de közben hirtelen meg azt mondtam "nem akarok meghalni most, ez visszacsinálhatatlan, kérek még időt" és akkor szó szerint úgy beleéltem magam amint ott az orvosok próbálnak megenteni valami a szívemmel volt gond talán. És mikor épp meghaltam volna egyből felébredtem.
Másik álomnál már nem emlékszem mi volt de ott is valami halálos élményem volt, ahol szintén ott ébredtem fel amikor már épp éreztem ugyanazt a bizsergést mintha épp meghalnék de akkor csak felébredek.
És ez pár napja van folyamatosan, hogy olyat álmodok ami valahogy halállal végződik és közben szeretném megtudni mi van végre halál után és vágyom is rá de hirtelen elönt az a most meg fogok halni ez nem fordítható vissza érzés és utána meg szűnik létezni minden félelem.
Lehetséges, hogy a depresszió váltja ki ezt?
Azt hiszem 3 vagy 4 napja ilyenekkel álmodok és csak velem történik ilyen.
Ugye egyértelmű, hogy álmokban sosem halunk meg és ha mégis az egyből a felébredést okozza. De itt konkrétan megálmodtam több feldolgozásban ahogy én meghalhatok...
Ezzel akar sugallni valamit a tudatalattim vagy a depresszió is kiválthatja?
változtatnod kéne valamit.
a halál általában azt jelent, valami vége egy új dolog kezdete.
az életedben van ami zavar és tudod h változtatnod kéne csak azt nem h hogyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!