Miért álmodok mostanában olyat, hogy mintha megtestesülnének az érzéseim?
Néhány hete már több rémálmom volt és mindben ilyen félelem érzet volt, klausztrofóbia érzet is meg menekülés és szégyenérzet is.
Mintha az összes félelmem mostanában vetült volna képekbe az álmaimban.
Szégyenkezés: Na itt volt, hogy egy boltban vásároltam azt egy régi ismerősöm pontosabban ellenségem (csaj) mikor fizettem akkor az összes holmit lehordta a földre és köztük volt több üveg tárgy és akkora szemét lett a pénztár előtt, hogy csak na és ekkor van ez a szégyenkezés pedig ott még dühös is voltam rá.
Másik meg sok álmomban vagyok klausztrofóbiás pedig valóságban nem és egész jól bírom a zárt helyeket de álmomban nagyon rémes érzés, főleg mindig ilyen sötétebb helyszín van egyikben volt, hogy valami középkori csata volt vagy mi mi pedig menekültünk, búvóhelyen keresztül és ott érzetem ezt, hogy beszorultam meg kevés a hely és hirtelen éreztem nagyon erős félelem érzetet pedig semmi szörny nem volt ott vagy bármi de éreztem és emiatt felébredtem hamar, de még a szobámban voltam csak akkor is álmodtam, mert sötét volt, tévé is kikapcsolva mikor nem szokott és a kapcsoló is más helyen volt és ekkor ébredtem fel tényleg.
Másik meg ma álmodtam ilyen horror iskola volt szinte, alagsorban ilyen rémes szobák egyikben kád amiben véres óriás giliszta szerű szörny kapálózott és akivel voltunk lány valamiért bemászott azt őt is elkapta a szörny és undorító volt ahogy a giliszta szerű elkapta és ekkor keltem fel.
Sok álmomban megtestesül a klausztrofóbia érzet pedig valóéletben nem vagyok az sőt nem is tudhatom milyen az az érzés de álmomban pontosan tudom hogy ez az.
Rég volt semleges álmom mostanában...
Sokban van klausztrofóbia érzet, szégyenkezés megtestesülése, szorongás és sokban visszatérő hely egy kisbolt..
23l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!