Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ennek az álomnak lehet valóság...

Ennek az álomnak lehet valóságalapja?

Figyelt kérdés

Egy híres zenész, aki 15 évvel a születésem előtt elhunyt, hatalmas hatással volt az életemre, nemcsak a zenéje, az életfelfogása, a nézetei, egyszóval minden. Egész kisgyermek korom óta hallgatom, és tanulmányozom az életét. Elég sok hasonlóság van bennünk ezt most nem részletezem, a lényeg, hogy teljesen tudok vele azonosulni és ő az ikonom.

Soha nem álmodtam vele ezidáig, és kb 1 hónapja a semmiből "meglàtogatott" álmomban.

Félelmetesen valóságos volt, részletesen láttam őt úgy ahogy akár egy videóján látni lehet.

Nem tudtam, hogy lehet, hogy ő és én egy időben, egy helyen vagyunk.

Csak egy valamire tudtam figyelni, hogy kétségbeesetten figyelmeztetni akartam arra, hogy meg fog halni.

Ő pedig modolyogva mondta, hogy tudja, és ez már megtörtént és a jelenben vagyunk és álmomban beszélgetünk és ne aggódjak minden rendben, meg kellett halnia.

Majd kérdezte, hogy szeretném e ha a későbbiekben, nem álmomban, hanem a való életben amikor ébren vagyok, szellemként megjelenjen előttem? Ettől nagyon megijedtem és mindtam neki, hogy nem akarok szellemet látni, mert nagyon megijednék.

Erre ő ezt megértően elfogadta és eltűnt.

Van rá esély, hogy tényleg meglàtogatott a szelleme álmomban?

2021. máj. 30. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet valóságalapja! Egyébként ki ez az énekes?
2022. jún. 23. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!