Rossz előrejelzés ez az álom?
Álmomban a tenger közepén voltunk a családommal egy hajón,illetve csak ők voltak a hajón mert én a hajó felett lévő kifeszített hálón ültem,aztán nem tudom miért leakartam ugrani onnan öngyilkos szerettem volna lenni,nem sikerult kigabalyodnom a hálóból aztán jött egy hullám és kigabalyodtam a hálóból majdnem leestem kapaszkodtam már nem akartam leesni aztán itt felkeltem...
Mit jelenthet ez az álom?
"Rossz" dolog, sok olyan történik, amit éppen akkor rossznak élünk meg. De idővel kiderül, hogy mennyire más igazából a helyzet.
Öngyi akartál lenni, de egy nagy hullám, ami kigabalyított, visszaadta az életkedved. A megszokott gondolataink, amit önmagunknak hiszünk, a kötelékek, a háló, amibe gabalyodsz. A nagy hullám ami ezekből kiszabadít, talán maga a sors. Készülj fel a hullámokra, és legyél rugalmasabb a változásokat illetően. Előnyödre válhatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!