Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent vonat sínnel álmodni?

Mit jelent vonat sínnel álmodni?

Figyelt kérdés
Siettem, a síneken szaladtam, szembe jöttek a vonatok. Egy ember megsérült, elütötték. Akartam segíteni, illetve gondoltam rá, de tovább siettem inkább. Tudtam hogy ez veszélyes meg hogy nem szabad. Mit jelent gyors vonatokkal szemben futni? Kb ennyire emlékszem.

2021. máj. 4. 20:36
 1/5 Grimfox ***** válasza:
80%

A vonat általában az álmodó életét jelképezi. Főképp az aktuális életét. A sín amolyan életút, az irány, amin az életed halad. Avagy ha keresztezed a sínt, akkor akadály az életúton, olyan dolgok, amiket csinálnod kellene, vagy kénytelen vagy csinálni, de inkább más irányba haladnál. Ha szembe futsz a vonatokkal, akkor nagyobb élethelyzetekről lehet szó, amikkel nem együtt haladsz, hanem szembe mész velük. (vélhetően a sín mentén is ellentétes irányba haladsz) Amolyan árral szemben úszásnak hangzik, és nagyobb akadályoknak, amik akadályoznak, holott te valamit gyorsan szeretnél elérni, vagy egy bizonyos irányba szeretnéd terelni minél gyorsabban az életed.

A vonat majdnem mindenki álmában hasonló dolgokat jelent, és szinte mindig kellemetlen álomszimbólum. Általában kifejezetten negatív.

2021. máj. 4. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Sín - Félelem; a szabadságodban való durva korlátozottság. Sínek mentén járni: megszoktad, hogy mások irányítsanak.,, Ezt találtam, és ez sajnos igaz rám. Érdekes hogy a tudatalatti miket képes közölni. Én voltam az is, aki a hibás sínekkel álmodott. Van valami amit kétségbeesetten akarok elérni, de nem tudom hogy mit. Ez ijesztő, és negatív.
2021. máj. 4. 22:26
 3/5 Grimfox ***** válasza:
100%

Olyan magyarázat is lehetséges, hogy elfogadtad, hogy csak kötött irányba mozoghatsz. Nem feltétlen kell mások által megszabottnak lennie az útnak. A sínekre értem, persze.

Ha átnézed az életed, általában beugrik, hogy miről lehet szó az álmodban. Persze csak akkor, amikor tudod mit jelent az álomban a szimbólum, és beleszaladsz abba az élethelyzetbe, amire illik.

Az viszont pozitív, hogy az álmaid jelzik, hogy valami nem jó. És az is, hogy emlékszel valamennyire rá, hogy ilyet álmodtál. Tudsz keresni megoldást. Legalább is adott az esélyed. Aki már nem is álmodik a problémáiról, vagy nem emlékszik rájuk, az nem kap ilyen "tippeket". Kisebb az esélye, hogy időben rájön a problémára, és megoldást keres rá.

2021. máj. 4. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Azt jelenti, hogy hív a vasút, vár a MÁV!
2021. máj. 5. 21:45
 5/5 anonim válasza:
épp sínes álom miatt kerestem rá a topikra. szerintem a sín önmagában nem mond semmit mert mindenki "sínen" van azaz ha él, akkor van egy életmenete. ami üzenet az maga a vonat, mozdony állapota és az álmodó maga benne. Én nem tudok megbocsájtani néhány embernek, olyan borzalmakat követtek el ellenem. és azt álmodtam ma éjjel hogy egy darab ablaktalan vas fülkében utazom egyedül, magam lapátolom a szenet, és pipálva kihajolok az egyetlen kis kilátón (ami egy fémreteszes kis ablakféle) előre nézve és csak a fejem fér ki. nem volt kellemes. az üzenet egyértelmű, csak semmire nem megyek vele. a lelkemnek nem tudok parancsolni, se erőszakot tenni rajta.
2023. febr. 20. 08:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!