Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mennyire gyakran van, hogy...

Mennyire gyakran van, hogy csak felismertek, de nem sikerül irányítani az álmot, akik rendszeresen álmodtok tudatosan?

Figyelt kérdés

Nálam ez közbe úgy szokott kinézni, hogy rájövök, hogy álom, ez ilyen felismerés szokott lenni, egyszer csak jön a megérzés. És eldöntöm, hogy mit akarok csinálni, például, hogy az egyik szobából teleportáljak a másikba, vagy, hogy az időjárás váltson esősre, és ezt kigondolom, de nem tudom meg tenni. És hiába próbálkozik, nem történik semmi, vagy ha sikerül, akkor visszavált utána. Az ilyeneket hogy lehet elkerülni?

Nincs mindig ez, van, hogy teljes mértékben uralom, és bármit meg tudok változtatni gond nélkül.

2021. ápr. 14. 17:51
1 2
 11/13 Kispista István ***** válasza:
A teszt nem az ujjak számolásáról szól,hanem arról,hogy a kéz egy nagyon finom részletességgel kidolgozott kép,amit az álombéli agy nem tud reprodukálni néhány másodperc alatt,ezért ha ránézel,majd el,utána vissza, torzulások jelentkeznek a képben. Ekkor tudod,hogy álmodsz.Ahhoz,hogy irányítsd az álmod,nagy önismeretre és álomgyakorlatra van szükség.Egy mexikói tanító szerint 52 évig kell gyakorolni,hogy naguál legyél.A naguál az éber álmodás mestere,megvilágosodott ember.
2021. máj. 14. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:
#11: 9-es válaszoló voltam. Nekem a napokban sikerült. Igazából nem is volt a fejemben, hogy tudatosan akarok álmodni csak délelőtt fáradtnak éreztem magam és vissza aludtam egy kicsit. Elsőnek csak simán álmodtam mindenféle zagyvaságokat, aztán hirtelen bele kerültem a tudatos álomba. Nagyon szupi volt, igazi kaland.
2021. máj. 15. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt még akartam írni (előző vagyok), hogy utánanéztem és ez a visszaalvásos módszer több embernél működik. És ha napközben próbálkozol, nem hulla fáradtan szerintem még inkább működik.
2021. máj. 15. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!