Mi lehet ez a hely, ami rendszeresen visszatér az álmaimban?
Ha ezt a te elméd szüleményének tartod, akkor Te, kérdező, kinek az elméjének a szüleménye vagy?
Meghatározzuk és ez által be is határoljuk néha magunkat. Ne hagyd, hogy a mások véleménye behatároljon.
Ha az a világ tökéletesebb és nincs hiány - mi szükség van fegyverre? Vagy félreértettem valamit?
Amit leírsz az sok történetből ismerősen cseng.
Halálon túlról visszajöttek, Sangri-la, "égi" városok, más bolygókon kialakult élet..a jövő meglátása?
Nekem későgyerekkori visszatérő álmom volt ami nagyon emlékezetes azaz,hogy éjjel arra riadok fel a szobámban,hogy egy vérfarkas berobban az ablakomon,majd végigüldöz 3 utcán keresztül.Miután évekig sikeresen meglógtam előle (háromtusáztam,ne kérdezd:) persze szívinfarktussal ébredve 30 évesen sikerült is megfejteni a szimbolikáját miszerint felébredő szexualitásom jutott így kifejeződésre a hozzá tartozó és egyéb elfojtásokból fakadó haraggal együtt..-szeretethiány főleg-
Szóval közel sem vagyok szakértő annak ellenére,ho szeretem a szimbolikát megpróbálok válaszolni te pedig majd eldöntöd hovarakod..
Tehát nem hinném,hogy bármilyen napközbeni lelkinyomás,stressz a visszatérők esetében pedig akár trauma lenne a háttérben..Az álmok lényege,hogy amit a nappali tudatos énben nem tudsz feldolgozni azt a tudatalattiban raktározódik ami természeténél fogva sűrít és filmekkel kommunikál,vagyis nem az elméd csinálja a műsort ami éppen le van szedálva hanem valami egészen más...a belső én..
Ha a duális éned a tudatos és tudatalatti közötti kapcsolat tiszta,harmónikus az együttműködés akkor jöhetnek a jósálmok pl. ami a felettes éned és a lelki vezető reszortja..
Te itt egy magasabb denzitású (fénysűrűségű) létállapotot írtál le és ha minden agresszívabb történéstől konfliktusoktól mentes akkor bizony egyfajta beavató álomról van szó inkább..Lehet a múltad is ahonnan jöttél,nem tudom mennyire ismerős,van-e otthonérzet,de lehet a jövőkép is ahová most tart az emberiség,az 5. dimenziós Újföld-aranykor ha úgytetszik.. :)
3-4 vagyok én szívesen olvasnám oldalakon keresztül ha nem fáradtság írhatnál róla bármit ami eszedbejut...
...és találtam valamit amit muszáj belinkelnem nem hosszú olvasd el,mert én hiszek a jelekben idézem:
"A 144 EZER SZAKRÁLIS ATLANTISZI VEZETŐ PÁROS, AZAZ 288.000 EMBER, ÉS A HÁROMILLIÁRD, akit Anubis átenged a kapun..."...az Újföldre...
És most nézd meg mikor küldted el az eredeti üzeneted...
valamint a 444 angyali számnak is nézz utána légyszíves,mert érzek valamit benned..
a blogon az 5. dimenziós földre való bejutásról beszél egy magasrangú volt atlantiszi ami napjainkban zajlik és ehhez már megtörtént a szétválasztás is...444 ezer a krisztusi szám is egyben és a Luciferiről való átváltás a Krisztustudatra a belépőnk amit nagyon kevesen fognak megérni..144 ezer kiválasztott főleg angyali minőség az ikerlélekpárjukkal és még 3 milliárd öreglélek a többiek pedig mennek ahová eddig eljutottak,szóval bármilyen unalmasnak érzed is ezt az anyagi létet maradnod kéne talán :)
Tehát akkor hogy is néz ki aza másik világ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!