Az álmokat fel lehet idézni hipnózissal?
Figyelt kérdés
Úgy értem, az elfelejtett vagy félig feledésbe merült álmokat át lehet élni újra hipnózis segítségével?2021. ápr. 8. 16:35
1/15 anonim válasza:
Nem, mivel a hipnózis csak humbug és most tudom hogy lehúzzák majd a kommentemet és mindjárt kapok két repülő tockost hogy mekkora fasz vagyok de hát ez a véleményem. Kérlek ne lincseljetek meg :)
2/15 A kérdező kommentje:
Rosszabb: magam fogom jelenteni a válaszodat.
2021. ápr. 8. 17:04
4/15 A kérdező kommentje:
Mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e a hipnózis, illetve hogy hasznos-e vagy sem. Ha ezt szeretném tudni, akkor így írtam volna ki a kérdést.
2021. ápr. 8. 17:08
5/15 anonim válasza:
Olvasd el az eslő kommentem első szavát :) amúgy nem gondolom higy ezért jelenteni kéne a kommentemet
6/15 A kérdező kommentje:
Értem mire akarsz kilyukadni, megválaszoltad a kérdést, világos. Bár a válasz miértje is fontos, ebbe már inkább nem kötök bele mert már így is hat komment van a kérdés alatt és ebből három az enyém.
2021. ápr. 8. 17:17
8/15 anonim válasza:
Mindent újra lehet élni.Még azt is ami nincs. Ezért nem alkalmazzák már bizonyítékként tárgyalásoknál mert ha nem megfelelő a szeánsz akkor olyan képzeteket hozhat létre valakiben ami nem valós, de teljesen valósan élheti meg. A kérdésedre van egy nagyon egyszerű módszer. Tegyél az ágyad mellé egy pohár vizet. Idd meg a felét és mondd azt magadban elalvás előtt, hogy reggel mikor felébredek és megiszom a másik felét, eszembe fog jutni mit álmodtam. Ez beválhat.Hipnózis sem kell hozzá.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom!
2021. ápr. 8. 20:14
10/15 anonim válasza:
Gratulálok kedves 8, felfedezted az önszuggesztiót / hipnózist :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!