Hipnózissal tényleg lehet a dolgokon javítani?
Humbug.
Pszichológussal lehet, de az se mindegy, hogy milyen, hol végzett, hol dolgozott eddig, és köztük is van ostoba.
Úgyhogy inkább pszichológushoz menj, de jól nézd meg, kihez!
Egy dolgon biztos: a hipnotizőr életminőségén.
.
Hipnózissal lehetséges az egyén tartós befplyásolása, de az az ideggyógyászat, nem pedig az ezotéria témába tartozik.
Lehetséges, de orvosnak kell csinálnia.
Igazinak!
És olyannak, aki a hipnózishoz is ért.
Tehát pszichológus is és hipnotizőr is.
# 4
Nos anno beszéltem egy nővel aki ezt tanulta idézem
"hipnózis,pszichoclearing-lálektisztítás hipnózisban,reinkarnációs hipnőzisban,regressziós hipnőzisban továbbképző tanfolyamot végzett.2
Másik papírja
"hipnőzis,10-es modul,coach,coacholás hipnőzischoaching elsajátítása, a befolyásolás magasiskolája tematikus szemináriumot"
A tanár állítólag mester hipnozitőr,hipnoterapeuta,hipnózis tanár
úgy néz ki ma már bárkiből lehet bárki
Ja és van még egy papírja
"hipnózis,a párkapcsolati-problémák kezelése,szexuálterápia hipnózisban tematikus tanfolyam"
Ennyi dolgot ha lenne olyan egyetem ahol ezt tanítják szerintem hosszú évek alatt lehetne elvégezni és nem egy ilyen nyomtatott oklevelet adnának róla
nem tudom tánc és zene művészeti szakiskolában miért nem oktatnak ilyeneket ,mert ott végzett a nő.Spirituális tanácsadó a munkája.
Ja ez is hozzá tartozik
Segíthetek rátalálni a Te igazi utadra.
Párkapcsolati problémáid felodhatjuk , gyermektelenséged és meddőséged okát kideríthetjük, betegséged lelki okát megkeressük és a megértéssel el is indulhatsz a gyógyulás útján.
A technikák amik a segítségemre vannak : a családállítás, a hipnoterápia, a számmisztika és a kronobiológia. Fordulj hozzám bizalommal.
Igen, én pszichiáterhez mentem. Elégedett voltam a változással.
Árban sincs akkor különbség, hogy ne érné meg valóban képzett terapeutát választani, sőt...
Válaszd ki aki szimpatikus, és meglátod szeretnél-e hozzá járni az első alkalom után.
# 8
Hát én nem igazán pszichiáterre gondoltam,de azt mondják jó szakember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!