Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sátán szöveggel álmodtam....

Sátán szöveggel álmodtam. Szerintetek ez jelenthet valami rosszat?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy vettem egy laptopot majd a kibontása után rájöttem,hogy nem tetszik és visszacserélném(megtortent).Mikor csomagoltam vissza, egy csomó szöveget láttam a gép alján és el is tudtam olvasni őket csak nem teljesen emlekszem rájuk a Sátán szó viszont sokszor szerepelt.Sohasem foglalkozok ilyen dolgokkal csak ez most elég para. Az álmomban amúgy semmi rossz érzésem nem volt csak nagyon csodálkoztam amikor elolvastam.

2021. márc. 18. 06:47
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Az álmokban nincs jelentősége annak, amit látsz. Az agyad érzéseket jelenít meg, viszont mivel az érzéseknek nincs megfogható alakjuk (bocs Disney), ezért képek formájában jön elő attól függően, hogy aznap, vagy a közelmúltban mit láttál, mit éltél át, mihez tudott kötni egy adott érzést az agyad.

Ezért érdemes összességében vizsgálni az álmot, hogy amikor ez történt, hogy megvetted a laptopot (valami új dolog történt), kibontottad, nem tetszik, visszacsinálnál valamit az életedben, és csodálkoztál azon, hogy semmi ördögi nincs benne, amitől tartanod kéne.

Ez most csak feltételezés volt, de próbálj ilyen vonalon mozogni.

2021. márc. 18. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mostanság ne vegyél laptopot, mert baj lesz belőle.
2021. márc. 18. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
79%

Kérjük mondja el, milyen problémát tapasztalt a vásárolt laptoppal kapcsolatban!

Üdvözlettel

Ördög és pokol számítástechnikai valamint léleklopkodó kft

2021. márc. 18. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!