Mi volt a legdurvább/legemlékezetesebb álmotok amire még most is emlékeztek?
Visszatérő rémálmom, hogy ismét középiskolás vagyok érettségi előtt, de végiglógtam a biológiaórákat ezért az utolsó órán kell majd felelnem de nem tudok semmit. Emiatt álmomban rettegek, hogy nem engednek majd érettségizni.
Ez amúgy így is volt viszont egy kettest mindig kaptam.
Egyszer azt álmodtam hogy be kokóztam és az álmomba mintha megtudtam volna hogy milyen.(jó volt)
Nem próbáltam sose.
* Leszúrtak mint egy disznót. Azután tettettem magam hogy meghaltam, nehogy megint belém döfjék a kést. Majd megfogták a végtagjaim és úgy vittek az utcán.
* Máskor valami katona vagy titkos ügynök voltam és a fél város a nyomomban volt, volt hogy ki kellett valakit menteni, vagy csak ki kellett jutni valahonnan, esetleg leszállítani valamit.
Azt álmodtam, hogy férfi vagyok és lefekszem egy csajjal.
Heteroszexuális nőként ez elég fura volt.
Hideg volt kint és anyukám az összes ruhámat rámadta.
Egész sok álmomra emlékszem, mert egy időben vezettem álomnaplót.
Volt olyan, hogy Narutó világában voltam a barátnőimmel és csináltunk rasengant
Olyan is volt hogy a nagymamám házában felkeltem.(az álmomon belül álmodtam azt hogy felkelek)
Olyan is volt hogy takarítás közben tesóm levette az órát a falról és alatta volt egy extra nagy pók.
Olyan is volt hogy egy áruház tetejére felmentünk kocsival és aztán az átváltozott valahogy egy havas hegynek majd a kutyám is megjelent és lesnowbordoztam a hegy tetejéről
4-s vagyok:
A legdurvább az volt, most jutott eszembe, amikor holotropikus légzést gyakoroltam. Ne próbáljátok ki egyedül otthon.
Szóval a technika után bealudtam és azt álmodtam hogy a szobában vagyok, valamit teszek-veszek és szépen lassan elhomályosul a kép előttem és meghalok. A nagy semmi következett egy tudattalan létsík amiben megrekedtem. Egyszer csak a távolból hallok valami neszt, ami egyre erősödött, majd rájöttem hogy ez egy szuszogás, mintha valaki szuszogna. Egy darabig hallgattam, majd hirtelen bevillant az agyamba a tudat és akkor eszméltem fel, hogy ez én vagyok. Én szuszogok. És ebben a pillanatban felébredtem és nem győztem levegő után kapkodni. Na ez elég ütős volt.
A nagymamám az erkélyen integetett, ránéztem, tele lett piros pöttyökkel az arca, majd eltűnt.
Egy hétre rá meghalt.
1983-ban történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!