Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Sziaa, nekem is Nagyon fura álmaim vannak. Én ennyire sem emlékszem, az én álmomban számok vannak és emberek de kb ennyi marad meg belőle, és borzasztóan félek.
Lehet butaság, de régi a házatok? Nem lehet hogy valaki a ,,túlvilágról" akar veled kapcsolatot létesíteni?
Hm, igen régi a házunk, ugyanis nagypapám házába költöztünk be, és most rám hoztad a frászt.
Egyébként erre már én is gondoltam, hogy valaki a túlvilágról. De olyan érzésem van az álmomban, és miután felébredtem akkor is, mintha ismerném azt a személyt, és az a fura, hogy még (hála az istennek) semmilyen olyan szerettem vagy rokonom nem halt meg, akit ismertem volna. Csak a dédnagypapámról tudok, de akkor még nagyon kicsi voltam, és ő idősekotthonában volt.
Ne félj. Neked milyen érzéseid vannak, amikor felkelsz? Hátha ez megmagyaráz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!