Mit jelenthetnek azok az álmok, hogy a végén megölök egy embert, és nem találok törölközőt, ezért felhúzom a pólómat és a bőrömbe meg a melltartómba törlöm a vért, mert ha ruhámba kenném, akkor látszana?
Már hetek óta (de az is lehet, hogy 1 hónapja) folyamatosan azt álmodom, hogy leszúrok egy embert. Mindig más a szituáció, de a történet vége ugyanaz.
Pl.: Ma álmodtam. Amikor még gimibe jártam, akkor nyáron diákmunkáztam Balatonon, felszolgáló voltam egy strandon. Ennek 5-6 éve. Azt álmodtam, hogy ott dolgozom, és kimentem felszolgálni. Valami nézeteltérésem lehetett az egyik vendéggel, és fogtam, odamentem és leszúrtam mindenki előtt. És ez a vége, ami mindig ugyanaz: bementem, kerestem valami törölközőt, amibe a véres kezemet bele tudtam volna törölni, de nem találtam (nem tudom, hogy az álmomban miért nem szerepel soha az, hogy megmosom a kezem, és csak törölközőt keresek), ezért felhúztam a pólóm, és a hasamba, a melltartómba meg a derekamba töröltem bele.
És mindig ez van álmomban: leszúrok valakit, törölközőt keresek, amit persze nem találok, felhúzom a pólóm és a hasamba, a melltartómba meg a hátamba törlöm bele. A melltartó mindig fehér.
Ez mit jelent?
Ráadásul amikor felkelek, akkor első dolgom ösztönösen megnézni a kezem meg a hasam, hogy nem véres-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!