Apumnak gyakran fáj a hasa ezért székletmintát kértek tőle, le adta és pozitív lett, de vért nem találtak benne. Nagyon meg vagyok ijedve, egyből a legrosszabbra gondolok. Ez a teszt mitől pozitív, és ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 10:37
1/8 anonim válasza:
Sok dolog lehet pozitív. Ezt leírják a leleten.
2/8 A kérdező kommentje:
A leletet még nem láttam,mert apum telefonon érdeklődött,és ő is csak ennyit mondott nekem.
2016. máj. 6. 10:45
3/8 anonim válasza:
mire lett pozitív?
ha nem vérre, akkor általában vmiféle parazitát keresnek benne, de azoknak meg se szeri, se száma... szóval akármi lehet, protozoon, gomba, baktérium, féreg... lényegében bármi.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hangzik jól...de mindenképp megnyugtatóbb mint a bélrák ami először beugrott.Anyumat pár éve veszítettem el több évig küzdött a rákkal.Már rettegek minden ilyen pozitív lelettől.
2016. máj. 6. 10:57
5/8 A kérdező kommentje:
Hogy mire lett pozitív én sem tudom,de vérről szó sem esett.Az orvos további vizsgálatokat javasolt.
2016. máj. 6. 10:58
6/8 anonim válasza:
nyugi! ha rák, akkor vérre lenne pozitív.
az élősködők csak hangzásra rosszak, de simán, általában gyógyszerrel kikezelhetőek.
illetőleg egy bizonyos vizsgálattal gyulladást is ki lehet mutatni a székletből, de nem széles körben elterjedt vizsgálatról van szó...
7/8 anonim válasza:
Az, hogy az orvos további vizsgálatokat kért nem jelent jót. Ugye ha valami parazita lenne a ludas, ott volt a minta megnézték, ahhoz nem kell kiegészítő vizsgálat. Ha ct-t vagy mr-t kér a doki, minden ok megvan az ijedelemre.
8/8 A kérdező kommentje:
Egyiket sem.Tükrözést kért.
2016. máj. 6. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!