Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek a folyamatos...

Mit jelenthetnek a folyamatos katonás/harcos álmok?

Figyelt kérdés

Nagyon sok dolog történt velem az elmúlt időszakokban.

Folyamatosan katonás/kiképzéses álmaim vannak. Olyan álmok,ahol a batárságom és a kitartásom van a középpontban,és azért tisztelnek és felnéznek rám bennük. Nagyon sok embernek bizonyítok és sok ismerős is feltűnik bennük,akikhez igazából semmi közöm. Pontosan ezért,mikor felkelek olyan pozitív érzés fog el.

Vannak visszatérő helyszínek,volt például kiképzés a saját udvaromon is.

Mi a jelentőségük,mondanak valamit ? Előre is köszönöm,privát válaszokat is várok!:)

2021. febr. 2. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
én meg pont fordítva . én meg egy zsarnok , de ugyanakkor egy kegyetlen igazságosztó akarok lenni és király lenni , bár nem szeretem az emberek többségét. Aggasztó hogy milyen bugyuta még ma is sok ember, simán idiotok kb.
2021. febr. 2. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rengetegszer, majdnem minden álmomban katona vagyok aki a fronton harcol/ vagy valamilyen harcot vívok(általában lőfegyverrel,tankkal stb) nem tudom hoy vagy vele de én szoktam élvezni őket
2021. febr. 3. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg mindig aszt álmodom mostanában hogy koala maci vagyok és kígyót eszem.
2021. febr. 3. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Az eltökéltség, fegyelmezettség jellemző rád(katonás, kiképzéses). A közösség érdekében(barátság) önként, saját erőből(kitartásom) segítesz. Ezért tisztelnek, példaképnek tartanak(felnéznek rám)..
2021. febr. 10. 03:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Bisztos hogy akkor álmdsz mikor katona vagy és nem forditva? Mint Jacob Singer...
2021. febr. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!